Hχητικό ντοκουμέντο του Άκη Τσοχατζόπουλου 8 μήνες πριν πεθάνει – Η καταγγελία και η συγγνώμη στη γυναίκα του

hχητικό-ντοκουμέντο-του-άκη-τσοχατζόπ-1273377

Οκτώ μήνες πριν από τον θάνατό του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ακούγεται να μιλά για την κόντρα με την οικογένειά του και να κατηγορεί ανοιχτά την ξαδέρφη του Νίκη, πως είχε ως σκοπό της να τον εκθέσει ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά.

Την ώρα που η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Βίκυς Τσοχατζοπούλου και της ξαδέρφης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ελπινίκης Τσοχατζοπούλου βρίσκεται σε εξέλιξη, ένα παλιό ηχητικό ντοκουμέντο από τον πρώην υπουργό έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Σε αυτό, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ακούγεται να μιλά, οκτώ μήνες πριν τον θάνατό του, για την κόντρα του με την οικογένειά του, κατηγορώντας μάλιστα την ξαδέρφη του, η Νίκη, όσο και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο του, πως πρόκειται για μία σπείρα που είχε ως σκοπό να τον εκθέσει ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά.

«Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα του 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα δράσης μίας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τόσο η ξαδέρφη μου, η Νίκη, όσο και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο μου.

Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιαστικά στη δράση των όσων είχαν κάνει απέναντί μου. Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου, διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το μπούλινγκ και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook