«Hair Jordan»: Κούρεμα στα Χανιά… αυστηρά για άντρες!

hair-jordan-κούρεμα-στα-χανιά-αυστηρά-για-άν-1074265

«Strictly for men»

Το ανδρικό κομμωτήριο «Hair Jordan» βρίσκεται στο κέντρο των Χανίων και εξυπηρετεί εδώ και ενάμιση χρόνο αποκλειστικά την ανδρική περιποίηση, με κουρέματα για κάθε τύπο και κάθε ηλικία.

Το κομμωτήριο βρίσκεται σε βολικό σημείο, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης, λίγα μέτρα από την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, στην οδό Κόρακα.

Σε έναν πολύ μοντέρνο και ζεστό χώρο, υπηρετεί την ανδρική περιποίηση με κάθε είδους κουρέματα δημιουργώντας στυλ για τον άνδρα κάθε ηλικίας.

«Με καλή διάθεση και χαμόγελο, αναλαμβάνουμε να απογειώσουμε την εμφάνισή σου», λέει ο ιδιοκτήτης Θοδωρής Τσορτανίδης, που επιμελείται με κάθε λεπτομέρεια μέχρι και την… τελευταία τρίχα και συμπληρώνει…

«Το χαμόγελο του κάθε πελάτη μετά την εμπειρία του και το ότι πολύ σύντομα γίνεται φίλος και υποστηρικτής μας, είναι αυτά που μας προσφέρουν τη μεγαλύτερη ικανοποίηση.»

Η επικοινωνία με τον κάθε έναν ξεχωριστά, το καλό κλίμα και οι λογικές τιμές για την εποχή, είναι επίσης μερικά πλεονεκτήματα που κάνουν το «Hair Jordan» να ξεχωρίζει.

Διεύθυνση:  Κόρακα 6, Χανιά, Τηλέφωνο: 28210 99866

Facebook:  https://www.facebook.com/hairjordan13/

Instagram:  https://www.instagram.com/hairjordan1980/

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook