H συμβουλή για καλύτερες επιδόσεις στο σεξ

h-συμβουλή-για-καλύτερες-επιδόσεις-στο-1213147

Η σεξουαλική επαφή δεν είναι μόνο απόλαυση, αλλά κάνει και καλό στον οργανισμό.

Κάθε οργασμός απελευθερώνει την ορμόνη ωκυτοκίνη, που βελτιώνει τη διάθεσή μας και τον καρδιακό ρυθμό, μειώνει το στρες και καλυτερεύει ακόμα και τον ύπνο.

Γι’ αυτό και το σεξ είναι αποφασιστικής σημασίας δραστηριότητα για τις ζωές μας. Και χρειάζεται φυσικά καλλιέργεια μέσα στη σχέση για να μην καταλήξει ρουτίνα.

Τρόποι για να βελτιωθεί η ερωτική πράξη πολλοί, από την ειλικρινή επικοινωνία με τον παρτενέρ μας μέχρι και τον πειραματισμό στο κρεβάτι. Τα ερωτικά όρια είναι πολλές φορές για να ξεπερνιούνται.

Υπάρχει ωστόσο και κάτι που μέσα στο άγχος της αμείλικτης καθημερινότητας και της έλλειψης χρόνου παραλείπουν ολοένα και περισσότερο τα ζευγάρια: τα προκαταρκτικά.

Το σεξ όμως, όσο πολυάσχολοι κι αν είμαστε, χρειάζεται χρόνο και χαλαρή διάθεση. Μην παραλείπετε ποτέ τα προκαταρκτικά, μας λένε συνεχώς οι ειδικοί, αυτά τα εξτρά λεπτά που χρειάζονται για χάδια και φιλιά δεν προκαλούν απλώς μεγαλύτερα επίπεδα διέγερσης, αλλά κάνουν και το σεξ πολύ πιο απολαυστικό.

Ρίχνοντας ταυτοχρόνως τους ρυθμούς, καταλήγεις να περνάς περισσότερο χρόνο με τον σύντροφο, κάτι που βελτιώνει συνολικά την ποιότητα της σχέσης.

news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook