«H πόλη της Ελλάδας που δεν θα μετακόμιζα ποτέ» – Χαμός στο Twitter με τις απαντήσεις

h-πόλη-της-ελλάδας-που-δεν-θα-μετακόμιζ-1461381

«Φωτιά» πήρε το Twitter όταν ένας χρήστης έκανε το πιο κρίσιμο ερώτημας στους followers του, με αρκετές ελληνικές πόλεις να μπαίνουν στη «μαύρη λίστα».

Το Twitter αποτελεί πρόσφορο έδαφος για παντός είδους συζητήσεις. Από πολιτικά, μέχρι ζητήματα επικαιρότητας, οι χρήστες ανταλλάσσουν απόψεις, κάνουν σχόλια και γράφουν την άποψή τους πάνω σε συγκεκριμένα θέματα. Καμιά φορά, γίνονται και ερωτήσεις, οι οποίες πυροδοτούν ένα κύμα απαντήσεων.

Σε μια τέτοια, ο χρήστης Ezi ζήτησε από το κοινό που τον ακολουθεί στην πλατφόρμα να πει τη γνώμη του σχετικά με την πόλη της Ελλάδας, στην οποία δεν θα μετακόμιζε ποτέ, όσα χρήματα κι αν του έδιναν. Αν και έχουμε κάνει αρκετές φορές λόγο για την ασχήμια και τα προβλήματα της Αθήνας, φαίνεται πως υπάρχουν κι άλλες πόλεις, οι οποίες έχουν μπει στη «μαύρη λίστα» των χρηστών του Twitter.

Απ’ ότι είδαμε στα περισσότερα σχόλια – απαντήσεις, η Πτολεμαϊδα βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις της ΜΗ μετακόμισης, ενώ στην ίδια κατηγορία βρίσκονται και η Λαμία, το Αγρίνιο, η Λάρισα, η Λαμία και άλλες πόλεις, από τις οποίες θα πρέπει να ζητήσουμε προκαταβολικά συγγνώμη.

Πάντως, υπήρξαν και αυτοί που στήριξαν την άποψη πως με τον κατάλληλο μισθό, θα μετακόμιζαν οπουδήποτε.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook