H Μαρία Ιωαννίδου έκανε e- γάμο με κουμπάρο… τον σκύλο της

h-μαρία-ιωαννίδου-έκανε-e-γάμο-με-κουμπά-1036275

Είναι μαζί δέκα ολόκληρα χρόνια και αποφάσισε να του κάνει το χατίρι. Ο λόγος για την Μαρία Ιωαννίδου η οποία παντρεύτηκε… διαδικτυακά τον σύντροφό της Δημήτρη Κρητικό μέσα στην καραντίνα.

Βέβαια δεν ήταν ένας συνηθισμένος γάμος καθώς δεν υπήρχε παππάς, οι καλεσμένοι ήταν παρόντες μέσω Skype και κουμπάρος έγινε ο… σκύλος τους!

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», αποφάσισαν να δώσουν τους δικούς τους όρκους αγάπης, ενώ μάλιστα έστειλαν φαγητό στα σπίτια των φίλων τους, κάνοντας έτσι ένα γλέντι μέσω διαδικτύου.

«Παντρεύτηκα! Αυτό το παιδί, ο σύντροφος μου, ο Δημήτρης έχει μια μανία. Θέλει να με παντρευτεί και μου πρότεινε να κάνουμε έναν γάμο εικονικό. Θα βάλουμε, λέει, στολές, θα ντυθείς εσύ νύφη, θα βάλω εγώ το σμόκιν μου, θα καλέσουμε φίλους με skype, θα τους κεράσουμε και θα μαγειρέψω. Αυτό. Εντάξει, λέω εγώ, για κουμπάρο είχαμε τον μόνο που βρισκόταν στο σπίτι μας. Τον σκύλο μου», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Η ηθοποιός που διαθέτει πολύ χιούμορ δεν παρέλειψε να αστειευτεί με τον εαυτό της λέγοντας πως μόλις τελειώσει όλο αυτό με την καραντίνα θα βγει έξω για να κάνει μπότοξ και να βρει έναν μικρότερο σύντροφο ή αλλιώς ένα τεκνό, όπως η ίδια είπε.

Μάλιστα, η Μαρία Ιωαννίδου ευχήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό “και στα δικά σας”, ενώ έστειλε και το μήνυμά της στον Κωνσταντίνο Βασάλο προκειμένου να παντρευτεί επιτέλους την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

protothemagr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook