H καλύτερη εβδομάδα ξεκίνησε γι’ αυτά τα τρία ζώδια

h-καλύτερη-εβδομάδα-ξεκίνησε-γι-αυτά-1025188

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ξεκίνησε και σύμφωνα με τα άστρα θα είναι πολύ καλή για τρεις εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Μπορεί ο Ερμής να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και αρκετοί να ταλαιπωρούνται από καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις, υπάρχουν, όμως, και εκείνοι που ευνοούνται και θα περάσουν καλά τις επόμενες ημέρες. Ας δούμε ποιοι και γιατί.

Δίδυμοι: Ξέσπασμα αγάπης, δημιουργικότητας, ρομαντισμού

Αυτή την εβδομάδα ίσως νιώσετε την ανάγκη για να αγκαλιάσετε το περιπετειώδες κομμάτι του εαυτού σας, Δίδυμοι. Πιστέψτε στον εαυτό και στις δυνατότητές σας. Αφήστε στην άκρη αμφιβολίες. Η περιπέτεια και η ομορφιάς της, άλλωστε, κρύβονται στο αυθόρμητο και όχι στο λογικό. Η δημιουργικότητά σας ανθίζει. Αγκαλιάστε τη, μαζί με τον ρομαντισμό που σας κυκλώνει.

Ζυγός: Αυτοπεποίθηση στα ύψη

Ίσως νιώθετε λιγάκι «φορτωμένες» αυτή την περίοδο, λόγω των πολλών υποχρεώσεων, αλλά υπάρχουν δεκάδες πράγματα για να ανυπομονείτε. Ευκαιρίες που θα δυναμώσουν την αυτοπεποίθησή σας, συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, εσωτερική αναζήτηση και διασκέδαση σας περιμένουν, Ζυγοί, εφ’ όσον οι ίδιοι το επιτρέψετε.

Υδροχόος: Ωριμάζετε σε όλα τα επίπεδα

Το να ωριμάζει κανείς δεν είναι απαραίτητα κάτι δυσάρεστο ή στενάχωρο. Κάντε τα βήματα που θα σας οδηγήσουν σε δυνατότητες για το μέλλον σας, Υδροχόοι. Ανοίξτε το μυαλό σας στην ελπίδα και το καλύτερο που έρχονται. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, τη δύναμη και την ανάγκη σας για συνεχή βελτίωση. Σας αρέσει να εξελίσσεστε και αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική γι’ αυτό.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook