H Jodie Foster αποκάλυψε στις Χρυσές Σφαίρες ότι είναι λεσβία | Σιγά το νέο…

h-jodie-foster-αποκάλυψε-στις-χρυσές-σφαίρες-ότι-ε-22273

jodie-fosterH Jodie Foster, έβγαλε έναν πολύ συγκινητικό αλλά και αποκαλυπτικό λόγο στην απονομή των βραβείων για τις «Χρυσές Σφαίρες». Η 50χρονη ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο της Cecile B.DeMille, για το «Lifetime Achievement», «Επίτευγμα Ζωής» σε μια πιο ελεύθερη μετάφραση.

Με έναν άκρως συγκινητικό λόγο, η διάσημη ηθοποιός μίλησε και αποδέχτηκε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τη σεξουαλικότητα της, λέγοντας πως είναι ομοφυλόφιλη!

Το παρόν στη βραδιά, έδωσαν και τα δυο της παιδιά: Ο 14χρονος Charles και ο 12χρονος Kit, που άκουσαν τη μητέρα τους να ομολογεί πως είναι gay.

H Jodie Foster στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μητέρα της που πάσχει από άνοια, ενώ ευχαρίστησε και τον Cydney Bernard, αποκαλώντας τον «πρώην σύντροφο μου, και νυν αδελφή ψυχή μου», μιας και μαζί απέκτησαν τους δυο τους γιους.

Από κάτω, ο Mel Gibson, την ώρα που ομολογούσε «δυνατά και περήφανα» όπως δήλωσε η ίδια, τη σεξουαλικότητα της, την χειροκροτούσε και σφύριζε επιδοκιμαστικά, ώστε να της δώσει θάρρος.

Ειδικά τη στιγμή που η Foster απέδωσε το δικό της φόρο τιμής στη μητέρα της, η Anne Hathaway αλλά και η Julianne Moore, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook