H φρίκη αναβιώνει στη Ρωσία: Μητέρα καταδικάστηκε σε 15 χρόνια γιατί έκαψε ζωντανό τον 8χρονο γιο της

h-φρίκη-αναβιώνει-στη-ρωσία-μητέρα-κατα-1298399

H φρικιαστική υπόθεση μιας μητέρας που έκαψε ζωντανό τον 8χρονο γιο της γιατί «μαρτύρησε» στον πατριό του ότι εκείνη τον απατά, αναβίωσε  στη Ρωσία καθώς το δικαστήριο αποφάνθηκε την ποινή της.

Η 32χρονη Αναστασία Μπαουλίνα, ταμίας από την περιοχή Κουρσκ κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, παραδέχτηκε ότι έριξε βενζίνη στον γιο της Αντρέι πριν τον πυρπολήσει πετώντας του ένα σπίρτο. Το δικαστήριο την τιμώρησε με 15 χρόνια φυλάκισης για το αποτρόπαιο έγκλημά της.

Η Μπαουλίνα είχε προσπαθήσει να πείσει το δικαστήριο ότι ήθελε απλά να τιμωρήσει τον Αντρέι και να μην τον σκοτώσει, λέγοντας ότι έσβησε γρήγορα τις φλόγες χρησιμοποιώντας χιόνι.

Οι δικαστές απέρριψαν τους ισχυρισμούς της αφού η 12χρονη κόρη της Ναταλία εξιστόρησε πώς ήταν ο πατριός Πάβελ, 35 ετών, που έσβησε τη φωτιά.

Είχε αναγκάσει την κόρη της να παρακολουθεί τον αδερφό της να καίγεται

Η 12χρονη Ναταλία είπε στο δικαστήριο ότι η Μπαουλίνα την ανάγκασε να παρακολουθεί καθώς έριχνε στον Αντρέι καύσιμα, ενώ κυνικά της είπε «πάμε να δούμε πώς καίγεται το σκιάχτρο».

Σε μια αναπαράσταση που γυρίστηκε από την αστυνομία, χρησιμοποιώντας μία πλαστική κούκλα, η Μπαουλίνα έδειξε πώς έριξε βενζίνη στο κεφάλι του παιδιού της. Διηγήθηκε πώς ο Αντρέι έτρεξε ουρλιάζοντας στον κήπο και έπεσε στα χέρια και τα γόνατά του πριν ισχυριστεί ότι τον σκέπασε με χιόνι.

Το παιδί είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε την επόμενη μέρα καθώς μεταφερόταν με ασθενοφόρο σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

Η γυναίκα καταδικάστηκε για φόνο και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση.

Αφού καταδικάστηκε, η δολοφόνος χαμογέλασε πίσω από μια μάσκα και είπε σε μια τοπική εφημερίδα: «Δεν είμαι ένοχος για δολοφονία. Ναι, ήθελα να τρομάξω το παιδί μου, αλλά δεν του ευχόμουν να πεθάνει. Έτσι προοριζόταν από τον Θεό για εκείνον και για μένα».

Η κόρη της μεγαλώνει τώρα από ανάδοχη οικογένεια.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook