H εποχή των Διδύμων ξεκίνησε: Τι να περιμένετε ανάλογα με το ζώδιό σας

h-εποχή-των-διδύμων-ξεκίνησε-τι-να-περι-1415359

Η εποχή του Ταύρου έχει φτάσει στο τέλος και όλοι απολαμβάνουμε τις λίγες στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης που απομένουν μέχρι τα ημερολόγιά μας να γεμίσουν από κοινωνικές υποχρεώσεις, μετά την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων.

Η εποχή των Διδύμων μάς υπενθυμίζει ότι η σύνδεση είναι το κλειδί και ότι συχνά ανταμειβόμαστε όταν ακολουθούμε την περιέργειά μας. «Η ενέργεια των Διδύμων έχει να κάνει με την επιτάχυνση των πραγμάτων. Ενεργειακά, όλοι νιώθουμε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και είμαστε πιο επιρρεπείς στο να κάνουμε σχέδια και να αναζητούμε τη διασκέδαση», λέει η αστρολόγος Maria Marmanides στο popsugar.com.

H ίδια εξηγεί ότι κατά τη διάρκεια της περιόδου των Διδύμων, υπάρχει ένταση στο μυαλό μας και προσθέτει ότι αυτή η περίοδος «μπορεί να οδηγήσει σε ανυπομονησία και έλλειψη φίλτρου στις σκέψεις μας». Αν προσπαθείτε να αποφύγετε αυτές τις παγίδες ή αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη συναρπαστική αστρολογική περίοδο, δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την εποχή των Διδύμων.

Η εποχή των Διδύμων γενικά

Το 2023, η εποχή των Διδύμων αρχίζει στις 22 Μαΐου και διαρκεί μέχρι τις 21 Ιουνίου, οπότε αρχίζει η εποχή του Καρκίνου. (Ανάλογα με το έτος, οι ακριβείς ημερομηνίες μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς.) Οι Δίδυμοι κυβερνώνται από τον πλανήτη Ερμή, ο οποίος είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας. «Κατά τη διάρκεια της εποχής των Διδύμων είμαστε πιο εύστροφοι και μιλάμε γρήγορα, γεγονός που μας δίνει ώθηση στο κοινωνικό και πνευματικό κεφάλαιο», λέει η αστρολόγος. Η ανάγκη για μάθηση και νέες γνώσεις αυξάνεται αυτή την περίοδο, καθώς οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της επικοινωνίας, της γνώσης και συγκαταλέγονται στα πιο έξυπνα του ζωδιακού κύκλου.

Οι Δίδυμοι είναι ένα μεταβλητό ζώδιο που είναι ευέλικτο, ανοιχτόμυαλο και προσαρμόσιμο και σηματοδοτεί αλλαγές. Όπως και οι ιδιότητες του ζωδίου, η εποχή των Διδύμων, μας προετοιμάζει για το καλοκαίρι -την εποχή της ξεγνοιασιάς.

Εποχή των Διδύμων: Τι να περιμένουμε το 2023

Η εποχή των Διδύμων είναι γενικά μια εξαιρετικά κοινωνική εποχή, αλλά αυτή τη χρονιά μάς καλεί επίσης να επιβραδύνουμε και να προβληματιστούμε. «Αναμείνατε εκρήξεις από το παρελθόν και ετοιμαστείτε να γίνετε έλθετε ξανά κοντά με παλιούς φίλους», λέει στο POPSUGAR ο Adama Sesay, αστρολόγος και ιδρυτής της Lilith Astrology.

Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα που ξεκίνησε την 1η του Μαΐου, θα αλλάξει για λίγο, όταν ο συγκεκριμένος πλανήτης βρεθεί στον Αιγόκερω, επιτρέποντάς σας να κοιτάξετε πίσω και να αξιολογήσετε τη δουλειά που κάνατε μέχρι τώρα. Ο ανάδρομος Κρόνος ξεκινά στις 17 Ιουνίου και θα σας ωθήσει επίσης να κάνετε μια βαθιά εσωτερική αναζήτηση και εργασία. Συνδυάστε το αυτό με την πανσέληνο στον Τοξότη στις 3 Ιουνίου -που μας εμπνέει να αναζητήσουμε την αλήθεια και να εξερευνήσουμε το άγνωστο- και έχετε μια εποχή που είναι ώριμη για ανάπτυξη και προσωπική πρόοδο.

Όλος αυτός ο προβληματισμός και η αναθεώρηση, όμως, δεν θα κάνουν την εποχή των Διδύμων καταθλιπτική. Σε γενικές γραμμές, η εποχή των Διδύμων σημαίνει διασκέδαση, φλερτ, ερωτική ενέργεια. Η Αφροδίτη ενώνεται με τον Άρη στον τολμηρό, παθιασμένο Λέοντα στις 5 Ιουνίου, πράγμα που σημαίνει ότι η έναρξη του καλοκαιριού είναι βέβαιο ότι θα σφύζει από καυτή, εξωστρεφή ενέργεια.

Η εποχή που μόλις ξεκίνησε, σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας, αν και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις ανασφάλειες που μπορεί να ανακύψουν και τον ενθουσιασμό που θα μας καταβάλλει. Η εποχή των Διδύμων μάς καλεί να αφεθούμε, να συνδεθούμε με το παιδί που κρύβουμε μέσα μας και να έχουμε πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια

Κριός

Προσοχή στις διασυνδέσεις ζητά αυτή η περίοδος. Δουλέψτε πάνω στις επαφές και την επικοινωνία σας. Το μυαλό σας λειτουργεί σε μεγάλες ταχύτητες, γι’ αυτό φροντίστε να προγραμματίζετε σωστά τις υποχρεώσεις σας. Η διασκέδαση με φίλους ευνοείται.

Ταύρος

Προσοχή στα οικονομικά σάς καλεί η εποχή των Διδύμων να δώσετε. Επανεξετάστε τον προϋπολογισμό σας και εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε τα όσα ονειρεύεστε. Αυτή είναι συνήθως μια καλή στιγμή για να ζητήσετε αύξηση ή και να προβείτε σε μια καλή αγορά. Προχωρήστε με σύνεση και θα ανταμειφθείτε.

Δίδυμοι

Γιορτάζετε και σας ακούμε όλοι που το φωνάζετε. Με τον ήλιο να κινείται στο ζώδιό σας, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το παρόν για να εστιάσετε στον εαυτό σας και στους προσωπικούς σας στόχους. Έχετε την αποφασιστικότητα να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Σκεφτείτε τη αυτήν την περίοδο ως μια κοσμική ώθηση – ελέγχετε το τιμόνι της ζωής σας και μπορείτε να αποφασίσετε εσείς πώς θέλετε να εξελιχθεί η πορεία σας.

Καρκίνος

Μπορεί αυτή να είναι η πιο επικοινωνιακή εποχή για τα ζώδια, εσάς σας υπενθυμίζει πως και η μοναξιά έχει τα θετικά της. Πρόκειται για μια εποχή ξεκούρασης και ήρεμης ενδοσκόπησης. Είναι μια εποχή για να αναπτύξετε μια βαθύτερη αίσθηση της πνευματικότητας και να επεξεργαστείτε τα όσα μάθατε τον προηγούμενο καιρό. Αυτή η περίοδος απαιτεί επιπλέον ξεκούραση καθώς και αναζήτηση τεχνικών που θα ενισχύσουν την πνευματική σας ανάπτυξη.

Λέων

Αυτή είναι μια πολύ κοινωνική περίοδος για τους Λέοντες, καθώς ο Ήλιος ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο της κοινότητας και των φιλικών σχέσεων. Βρίσκονται στο προσκήνιο, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν ευκαιρίες να επανασυνδεθούν με τις ελπίδες και τα όνειρά τους. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να οδηγήσουν στη δημιουργία επαφών στο δίκτυό σας που μπορούν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις ελπίδες και τις ευχές σας.

Παρθένος

Οι Παρθένοι απολαμβάνουν τώρα την επιτυχία στον τομέα της καριέρας, καθώς ο ‘ΞΗλιος καταλαμβάνει τον οίκο της δημόσιας προβολής τους. Είναι μια θετική περίοδος για να ξεκινήσουν μεγάλα έργα, να ζητήσουν αύξηση και να σκεφτούν τη θέση τους στον κόσμο.

Ζυγός

Η εποχή των Διδύμων είναι μια εποχή που διευρύνει το μυαλό των Ζυγών, καθώς ο Ήλιος καταλαμβάνει τον ένατο οίκο, αυτόν της φιλοσοφίας τους. Αυτή είναι η καλύτερη εποχή του έτους για τους Ζυγούς για να ταξιδέψουν, να μάθουν και να εξερευνήσουν τον κόσμο.

Σκορπιός

Για εσάς, η εποχή των Διδύμων εγκαινιάζει μια περίοδο «εσωτερική επεξεργασίας». Είναι μια θαυμάσια εποχή για να εστιάσετε στην προσωπική ανάπτυξη, την οικειότητα και την αποδοχή της αλλαγής.

Τοξότης

Η μάθηση μέσω των άλλων είναι η ατμόσφαιρα που κυριαρχεί τώρα, καθώς το σύμπαν υποκινεί τη σύνδεση, τη συντροφικότητα και την υποστήριξη. Τα πράγματα μπορεί να πάρουν μια πιο σοβαρή τροπή σε μια συνεργασία ή μια σχέση. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να αναζητά κάτι πιο δεσμευτικό από ό,τι συνήθως, για παράδειγμα. Μην το πολεμάτε, αλλά προσέξτε: μπορεί επίσης να έχετε νέα από έναν πρώην ή να χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα με τον τωρινό σας σύντροφο.

Αιγόκερως

Η εποχή των Διδύμων μπορεί να είναι εξαντλητική για εσάς. Ο Ήλιος στο ζώδιο των Διδύμων ενεργοποιεί τον έκτο οίκο των επαγγελματικών οπότε οι Αιγόκεροι θα έχουν πολλά νέα έργα που θα αναλάβουν. Εξετάστε, επίσης, το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε μια νέα ρουτίνα άσκησης ή να υιοθετήσετε την καθημερινή τήρηση ημερολογίου ή διαλογισμό.

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα για λίγη περισσότερη διασκέδαση, Υδροχόε. Κατά τη διάρκεια της περιόδου των Διδύμων ενεργοποιείται η δημιουργικότητά σας και ο ρομαντισμός σας. Αφήστε το παιδί που βρίσκεται μέσα να βγει προς τα έξω και κάντε το υπερήφανο!

Ιχθύς

Η εποχή των Διδύμων προσθέτει μια επιπλέον δόση διορατικότητας στην αιθέρια παρουσία σας. Η εποχή αυτή σας μετατρέπει σε κάτι σαν «σπιτόγατο» και είναι κατάλληλη για να επανασυνδεθείτε με τους αγαπημένους σας. Επίσης, πολύ θετική για αλλαγές στο σπίτι και στον προσωπικό σας χώρο.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook