H δημοκρατία στον Αποκόρωνα είναι “à la carte” ή κάτι χειρότερο; Τα συμπεράσματα δικά σας.

h-δημοκρατία-στον-αποκόρωνα-είναι-a-la-carte-1013785

«Αφορμή για το δημοσίευμά μου αυτό είναι η επιμονή του δημάρχου Αποκορώνου Κουκιανάκη, να διαγράφει διαρκώς το σχόλιό μου κάτω από ανάρτησή του στο facebook, και τελικώς να με αποκλείσει, αφαιρώντας μου το δικαίωμα να βλέπω και να σχολιάζω στη σελίδα του.

Όμως για να καταλάβουν και οι πολίτες-συνδημότες μας, κάνω μια αναδρομή στο ιστορικό που οδήγησε σε όλα αυτά και έχει ως εξής:

Στα Χανιώτικα Νέα στις 5-1-2021 στη στήλη τοπικά υπήρχε άρθρο με τον τίτλο «Πόλος έλξης ο Κοιλιάρης στον Αποκόρωνα» (https://www.haniotika-nea.gr/polos-elxis-o-koiliaris-ston-apokorona/) το οποίον ο Xaralampos Koukianakis ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook. Κάτω από αυτήν την ανάρτηση υπήρχαν διάφορα σχόλια. Έγραψα, λοιπόν, και εγώ το δικό μου σχόλιο, που αφορούσε στο δημοσίευμα και έλεγε τα παρακάτω:

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας Η φυσιολατρική διαδρομή κατά μήκος του ποταμού Κοιλιάρη ήταν όραμα της δημοτικής αρχής του πρώην Δήμου Αρμένων κατά την περίοδο 1998-2006 (Δήμαρχος Παντελής Καραγιαννάκης). Τότε έγινε η διάνοιξη του παρόχθιου δρόμου και οι λιθοδομές, σε ορισμένα σημεία, στις όχθες του ποταμού. Από το 2006 και μετέπειτα καμιά δημοτική αρχή δεν ενδιαφέρθηκε για το συγκεκριμένο όραμα που περιελάμβανε, εκτός από τη φυσιολατρική διαδρομή και το υπαίθριο "Μουσείο Νερού" του κάμπου του Δυτικού Αποκόρωνα.

Η μελέτη που εκπονείται από το Πολυτεχνείο Κρήτης και βρίσκεται σε τελικό στάδιο ανατέθηκε από την Αντιπεριφέρεια Χανίων και συγκεκριμένα από τον τότε αντιπεριφερειάρχη κ. Βουλγαράκη Αποστόλη, κατόπιν αιτήματος της βουλευτού

Χανίων τότε κυρίας Βαγιωνάκη Βάλιας.

Βεβαίως για να εκπονηθεί η μελέτη έπρεπε να συμμετέχει ο Δήμος και ενημερώθηκε ο κ. Κουκιανάκης και απλά υπέγραψε την τριμερή προγραμματική σύμβαση.

Υ.Γ. Για να ξεκινήσει η διαδικασία δημοπράτησης, πρέπει να υπάρχει χρηματοδότηση»

Αυτό ήταν το σχόλιό μου, το οποίο σε λίγα λεπτά εξαφανίστηκε. Το ανέβασα ξανά και το διέγραψε ξανά ο Κουκιανάκης και τελικά με απέκλεισε από τη σελίδα του.

Τα συμπεράσματα για την ενέργεια αυτήν του δημάρχου δικά σας.»

Παναγιώτης Μαρκογιαννάκης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αποκορώνου με την παράταξη «Αποκόρωνας η γη μας»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook