H ΔΕΛΤΑ έλαβε την Πιστοποίηση CRI Pass και 2 βραβεία Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας

h-δελτα-έλαβε-την-πιστοποίηση-cri-pass-και-2-βρα-1249320
Από αριστερά: Δήμητρα Καλπακτσή (Group Brand Manager Milk Drinks & Life) και Αλεξάνδρα Βασιλακοπούλου (Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας)

Πρωτοβουλίες που αποδεικνύουν την ευαισθησία της εταιρείας για την Κοινωνία, το Περιβάλλον και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Η ΔΕΛΤΑ πιστοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης με το CRI PassCertified, που αποδεικνύει τη δέσμευσή της στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, την εναρμόνισή της με τα κριτήρια ESG και τα διεθνή Standards, όπως το GRI, UN Global Compact, UN Sustainable Development Goals, καθώς και τη Νομοθεσία για τη δημοσιοποίηση μη χρηματοοικονομικών δεδομένων.

Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης, με 13 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, είναι αποκλειστικός συνεργάτης του CR Index στη χώρα μας, σε συνεργασία με τον βρετανικό οργανισμό Business in the Community υπό τον Πρίγκιπα Κάρολο. Η ΔΕΛΤΑ είναι η πρώτη εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων που λαμβάνει αυτή την πιστοποίηση, ανταποκρινόμενη σε διεθνή κριτήρια αξιολόγησης και συγκρίνοντας τις δραστηριότητές της με παρόμοιες διεθνείς εταιρείες.

Επιπλέον, η ΔΕΛΤΑ βραβεύτηκε με 2 βραβεία στα Responsible Business Awards 2021, ξεχωρίζοντας για 4η συνεχή χρονιά για τις πρωτοβουλίες υπεύθυνης επιχειρηματικότητας που αναλαμβάνει.

Συγκεκριμένα, έλαβε το Gold βραβείο στην κατηγορία «μηδενική πείνα» για το πρόγραμμα “ΔΕΛΤΑ & Ένωση «Μαζί για το Παιδί»: Πρόγραμμα στήριξης ευάλωτων πολύτεκνων οικογενειών” μέσα από το οποίο παρέχει γάλα και γιαούρτι όλη τη σχολική χρονιά σε ευάλωτες πολύτεκνες οικογένειες, φροντίζοντας για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών τους.

Επίσης, η εταιρεία έλαβε Silver βραβείο για το έργο «KAN’TO ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ», στο οποίο το MILKO κάνει αληθινά τα όνειρα των παιδιών, ανακαινίζοντας και δίνοντας ζωή στο γήπεδο μπάσκετ της γειτονιάς τους, παραδίδοντας πλήρως ανακαινισμένα, ασφαλή και λειτουργικά τα γήπεδα μπάσκετ στις περιοχές της Αγίας Βαρβάρας και του Ζωγράφου.

Για τις ανωτέρω διακρίσεις, η Αλεξάνδρα Βασιλακοπούλου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της ΔΕΛΤΑ, δήλωσε: «Η εταιρεία μας υλοποιεί επί σειρά ετών ένα ευρύ πρόγραμμα Eταιρικής Yπευθυνότητας και δημοσιεύει Eκθέσεις κατά το πρότυπο GRI από το 2016. Κατά τη φετινή δύσκολη για την κοινωνία χρονιά, που η Εταιρική Υπευθυνότητα αναδείχθηκε πιο σημαντική από ποτέ, η ΔΕΛΤΑ ανταποκρίνεται στη δέσμευσή της να παρέχει στα παιδιά και τους νέους ένα καλύτερο και βιώσιμο αύριο.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook