H Beyonce, η Pepsi και … 48 εκατομμύρια δολάρια

h-beyonce-η-pepsi-και-48-εκατομμύρια-δολάρια-13467

H Beyonce το 2013 θα γίνει πλούσια κατά κάτι παραπάνω από 48 εκατομμύρια δολάρια. Και όλα αυτά για να διαφημίζει ανθρακούχες φούσκες της Pepsi.

Την επόμενη φορά που η σύζυγος του Jay Z αναρωτηθεί τραγουδιστά “Who runs the world;” παρακαλείται κάποιος να της βάλεις έναν καθρέφτη μπροστά στο πρόσωπο της ώστε να της λυθεί κάθε απορία.

Είναι ήδη διάσημη, με εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο, με εκατομμύρια πωλήσεις και – για μάντεψε – με εκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα, μιας και η περιουσία της ξεπερνά τα 320 εκατομμύρια δολάρια.

Σε αυτόν τον ήδη παραφουσκωμένο λογαριασμό, που η Beyonce έφτιαξε ρίχνοντας πολλά κιλά ιδρώτα κουνώντας γοφούς, ανεμίζοντας μαλλί και φορώντας – στην αρχή τουλάχιστον της καριέρας της – τα κακόγουστα ρούχα που της έραβε η μαμά της, θα έρθουν να προστεθούν ακόμα 48 εκατομμύρια δολάρια από την Pepsi.

Και το κορίτσι τα αξίζει τα λεφτά του μέχρι το τελευταίο cent. Γιατί όχι απλά θα παίξει σε διαφημιστικό σποτάκι, αλλά το πρόσωπό της θα μπει και στα κουτάκια και τα μπουκάλια του αναψυκτικού.

Τα limited edition μπουκάλια θα είναι διαθέσιμα στην αγορά τον Μάρτιο του 2013, ενώ η έναρξη του promotion θα γίνει με την performance που θα δώσει η 31χρονη σταρ στο ημίχρονο του Super Βowl, τον Φεβρουάριο.

Να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η baby b συνεργάζεται με την Pepsi. Έχει πρωταγωνιστήσει σε άλλα τρία στο παρελθόν, αλλά είμαστε σίγουροι πως κανένα δεν θα είναι σαν αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook