H απάντηση της Ντόρας για το, «εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη» | Video

h-απάντηση-της-ντόρας-για-το-εμένα-δεν-1199394

Η φράση «εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη», προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις – «Οι λοιμωξιολόγοι έχουν τον πρώτο λόγο», ξεκαθάρισε η βουλευτής της ΝΔ

Την απάντησή της για όσους βιάστηκαν να την κρίνουν για το «εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη», έδωσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Η δήλωση αυτή έγινε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, όταν ρωτήθηκε για το αν θα κάνει Πάσχα… στο χωριό. «Πρώτα ο Θεός, θα πάμε», είπε η κυρία Μπακογιάννη. Στην συνέχεια αναρωτήθηκε αν «το να πάει κάποιος στο χωριό του και να ψήσει έξω δεν είναι πολύ ασφαλέστερο από να μαζευτούν 10 άτομα μέσα σε ένα σπίτι στην Αθήνα;».

Η φράση της ωστόσο προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, κι έτσι η Ντόρα Μπακογιάννη προχώρησε σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναφέρει: «Για όσους κόβουν και ράβουν, με τρόπο… καταπληκτικό, σας παραθέτω ολόκληρη την δήλωση μου. Μίλησα για την ανάγκη όλων μας. Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητο ότι οι λοιμωξιολόγοι έχουν τον πρώτο λόγο».

2 thoughts on “H απάντηση της Ντόρας για το, «εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη» | Video

  1. ισα μωρη κοτα που κανεις και ανταπαντησεις… μην σωσεις και ξαναερθεις στην Κρητη , πανε καλυτερα στην Ζιον να μείνεις μαζι με το εβραικο σου DNA , κοτα λιρατη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook