H «ανθρωποφαγία» πουλάει…

h-ανθρωποφαγία-πουλάει-839816

∆ύο εργαζόµενες στα γραφεία ενός µέλους της κυβέρνησης κατακρεουργούνται ως προσωπικότητες πρώτιστα επειδή είναι γυναίκες

Η light εκδοχή είναι πως πρόκειται για ιστορίες δηµοσιογραφικής τρέλας, που απλώς πουλάνε. Νέα, µακρυµαλλούσα ξανθή, µε ωραίο κορµί και juicy φωτογραφίες στα social media, σε θέση συνεργάτιδος υπουργού αποτελούν τα κατάλληλα συστατικά για ένα ωραίο story. Στην πιο hard εκδοχή του, όµως, όλο αυτό µπορεί να λέγεται και «ανθρωποφαγία».

∆ύο εργαζόµενες στα γραφεία ενός µέλους της κυβέρνησης κατακρεουργούνται ως προσωπικότητες πρώτιστα επειδή είναι γυναίκες. Είναι ο εύκολος στόχος. Γιατί ο κεντρικός στόχος είναι ο ίδιος ο υφυπουργός.

Πέρα από τις γραµµές και τον διάχυτο σεξισµό για τις συνεργάτιδες του Μάρκου Μπόλαρη, αναβοσβήνει µία ταµπέλα µε υφέρποντα νοήµατα πως πίσω από τον θεοσεβή υπουργό, οικογενειάρχη και µάλιστα πολύτεκνο, ο οποίος είχε ενστάσεις για το νοµοσχέδιο που αφορούσε τα έµφυλα ζευγάρια, κρύβεται ένας πονηρός πολιτικός που θέλει να περιτριγυρίζεται από νέες και ωραίες στο γραφείο του. Κι ό,τι κατάλαβε ο καθένας.

Η ιστορία έχει ως εξής: Πρόσωπο της εµπιστοσύνης του Μπόλαρη του σύστησε την υπάλληλο που έχει αποσπαστεί στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εξηγώντας του ότι ένιωθε άβολα στην υπηρεσία της, καθώς δεν ήθελε να βάζει υπογραφές σε κάποια έργα που περνούσαν από τα χέρια της.

Κατόπιν συστάσεων έγινε η απόσπαση και η εν λόγω από τον Μάρτιο ξεκίνησε να εργάζεται στο γραφείο του ΥΦΥΠΕΞ στη Θεσσαλονίκη. Εως ότου οι φωτογραφίες της (που ήταν εκτεθειµένες στο ∆ιαδίκτυο και κατά το διάστηµα που υπηρετούσε στην Περιφέρεια – αλλά τότε δεν σκανδάλιζαν) απασχόλησαν µε απαξιωτικά σχόλια και ορισµένα µέσα ενηµέρωσης.

Η υπάλληλος (του ∆ηµοσίου) ενηµέρωσε τον προϊστάµενό της και εκείνος φέρεται να της ζήτησε να διατηρήσει την ψυχραιµία της. Προθυµοποιήθηκε να παραιτηθεί, αλλά ο Μπόλαρης της είπε να το ξεχάσει. Και γιατί δεν ήθελε να τη δώσει βορά στους «ανθρωποφάγους» και γιατί δεν εξέθεσε τον ίδιο ή την υπηρεσία της.

Ανάλογα σχόλια µε υπαινιγµούς έγιναν και για µία άλλη συνεργάτιδα του υφυπουργού στο υπουργείο Εξωτερικών, η οποία επειδή πριν από 17 χρόνια «στέφθηκε» σε διαγωνισµό οµορφιάς υποχρεούται σήµερα να απολογηθεί γιατί διαχειρίζεται τον τοµέα της διπλωµατίας της θεολογίας στο γραφείο Μπόλαρη.

Σηµειωτέον πως η εν λόγω κυρία έχει τελειώσει Θεολογία και συνολικά οι σπουδές της έχουν επικεντρωθεί στο συγκεκριµένο αντικείµενο. Σηµείωση: Για όσους δεν χόρτασαν από τις «αποκαλύψεις», ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει άλλες τέσσερις συνεργάτιδες.

Γράφει η Βούλα Κεχαγιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook