H «Λολίτα» που «ξετίναξε» την Χέρτα | Έκανε σεξ με πέντε ποδοσφαιριστές!

h-λολίτα-που-ξετίναξε-την-χέρτα-έκ-88769

Lolita-Xerta-570Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γερμανία από την αποκάλυψη εφημερίδας ότι πέντε παίκτες της Χέρτα Βερολίνου εμπλέκονται σε σεξουαλικό σκάνδαλο. Πιο συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές φέρονται να συμμετείχαν σε σεξουαλικά όργια με μία 16χρονη!

Η κοπέλα μάλιστα φέρεται να αποκάλυψε ακόμη και φωτογραφίες αλλά και μηνύματα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της.

Ακόμη πιο απίστευτο είναι το πως ξεκίνησαν όλα. Η 16χρονη κοπέλα που είναι και φίλαθλος της ομάδας πήγε με τον μικρότερο αδελφό της να ζητήσει αυτόγραφα από τους παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές ωστόσο μαζί με τα αυτόγραφα όπως γράφει η εφημερίδα «ΒΖ» της έγραψαν και τα τηλέφωνα τους.

Από κει και πέρα ξεκίνησε σταδιακά το σεξουαλικό παιχνίδι. Η 16χρονη πήρε τηλέφωνο και άρχισαν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες. Στη συνέχεια όμως τα αυτόγραφα των παικτών αντικαταστάθηκαν από φωτογραφίες με τα γεννητικά τους όργανα που έστελναν στην κοπέλα ζητώντας μάλιστα κι από αυτήν να τους στείλει γυμνές φωτογραφίες της.

Ένας μάλιστα από αυτούς της πρότεινε να της δώσει 1000 ευρώ για να του κάνει στοματικό σεξ. Τελικά η 16χρονη βρέθηκε στο κρεβάτι με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές της Χέρτα όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια.

Ο Μίχαελ Πρέετς πάντως- ο μάνατζερ της ομάδας- θεωρεί ότι το «σκάνδαλο Λολίτα» έχει ως μόνο στόχο να βλάψει την Χέρτα.

 

Πηγή: koolnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook