Γυρίσματα στα Χανιά για τον Γκόρντον Ράμσεϊ – Εντυπωσιασμένος από την κρητική κουζίνα ο διεθνούς φήμης σεφ | Photos

γυρίσματα-στα-χανιά-για-τον-γκόρντον-ρ-1216899

Στα Χανιά βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο παγκοσμίου φήμης σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ, στο πλαίσιο γυρισμάτων για γαστρονομικό ντοκιμαντέρ του BBC.

Τα γυρίσματα, για τα οποία έχει παραχωρηθεί άδεια από τον Δήμο Χανίων, έγιναν τόσο στο κέντρο της πόλης των Χανίων και το Ενετικό Λιμάνι, όσο και στον Μπάλο.

Η σειρά ντοκιμαντέρ προσανατολίζεται στη λαϊκή κουζίνα, τα ιδιαίτερα υλικά και τις πρώτες ύλες που βρίσκονται σε αγορές ανά τον κόσμο, με τον γνωστό σεφ να τίμα τα Χανιά, καθώς και άλλες περιοχές της Ελλάδας, στην οποία θα παραμείνει για περίπου δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr και όσα μεταφέρονται από την παραγωγή, ο Ράμσεϊ έχει εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα από την κρητική κουζίνα, αφού στην εκπομπή του εκθειάζει τη μεσογειακή διατροφή, σε συνδυασμό με την απλότητα και τις μοναδικές γεύσεις που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της κρητικής γης. Όπως ήταν λογικό, εκτός από το κρητικό φαγητό, ιδιαίτερη εντύπωση του έκανε και η ομορφιά του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων, χωρίς ωστόσο να μπορεί να… κάτσει για ένα καφέ, αφού το πρόγραμμα είναι πιεστικό και η όλη παραγωγή λειτουργεί υπό αυστηρή μυστικότητα αναφορικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα που ετοιμάζεται.

Δείτε το παρασκήνιο της επίσκεψης ΕΔΩ

Ο Ράμσεϊ είναι γνωστός για την παρουσίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων διαγωνισμών μαγειρικής και φαγητού, όπως οι βρετανικές σειρές Hell’s Kitchen, the F word, Ramsay’s Kitchen Nightmares, μαζί με την αμερικανική εκδοχή του Hell’s Kitchen, Kitchen Nightmares, MasterChef, MasterChef Junior, Hotel Hell.

Πηγή φωτο: sadentrepesai.blogspot.gr

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook