Γύρισε «μπούμερανγκ» το μπάρμπεκιου των Ενωμένων Μακεδόνων: Πώς -άθελά τους- δώρισαν 5.500 ευρώ στους πρόσφυγες

γύρισε-μπούμερανγκ-το-μπάρμπεκιου-952109

«Μπούμερανγκ» επέστρεψε στους «Ενωμένους Μακεδόνες» το ξενοφοβικό μπάρμπεκιού που διοργάνωσαν κοντά στην προσφυγική δομή των Διαβατών.

Και αυτό όχι μόνο λόγω της μικρής συμμετοχής αλλά, κυρίως, λόγω του πολύ έξυπνου τρόπου που βρήκε μια ομάδα Ολλανδών να δείξει, από μακριά, την αντίθεσή της στη ξενοφοβία και την υποστήριξή της στους πρόσφυγες.

Έτσι λοιπόν μια ομάδα εθελοντών δημιούργησε μια πλατφόρμα, μέσω της οποίας οι Ολλανδοί (και όχι μόνο) καλούνταν να προσφέρουν ένα ποσό για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην Ελλάδα, το οποίο θα μεγάλωνε όσο μεγαλύτερος ήταν ο αριθμός των συμμετεχόντων στο μπάρμπεκιου. Μάλιστα οι δωρητές μπορούσαν να επιλέξουν ανάλογα στην προσφορά ποσού ανάλογα με τον αριθμό των διαδηλωτών, της ποσότητας κρέατος ή της διάρκειας του μπάρμπεκιου.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο των διοργανωτών, συγκεντρώθηκε το ποσό των 5.500 ευρώ το οποίο πρόκειται να διατεθεί στη δομή των Διαβατών.

Πηγή: topontiki.gr

One thought on “Γύρισε «μπούμερανγκ» το μπάρμπεκιου των Ενωμένων Μακεδόνων: Πώς -άθελά τους- δώρισαν 5.500 ευρώ στους πρόσφυγες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook