Γυναικολόγος διευθυντής στο «Έλενα» ζητούσε φακελάκι 500€ από ετοιμόγεννη

γυναικολόγος-διευθυντής-στο-έλενα-1221343

Μόνο οργή προκαλεί η είδηση πως γιατρός, γυναικολόγος μαιευτήρας και μάλιστα διευθυντής στο νοσοκομείο «Έλενα» απαιτούσε από γυναίκα στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της το ποσό των 500€ για να της κάνει καισαρική! Η γυναίκα από την οποία ζητούσε “φακελάκι“, όμως, μαζί με αξιωματικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του έστησαν παγίδα.

Ο 65χρονος γυναικολόγος στο «Έλενα» πιάστηκε με το… φακελάκι στην τσέπη του παντελονιού του, καθώς δεν γνώριζε ότι τα χρήματα που του έδωσε η 20χρονη εγκυμονούσα ήταν προσημειωμένα από τους αστυνομικούς!

Ο 65χρονος γυναικολόγος – διευθυντής κλινικής στο «Έλενα» έφτασε στο σημείο να εκβιάζει τη γυναίκα για να του δώσει τα 500 ευρώ!

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Μάρτιο, όταν η 20χρονη εγκυμονούσα επισκέφθηκε για πρώτη φορά τον γιατρό στο γραφείο του στο «Έλενα». Τότε ήταν που της ζήτησε για πρώτη φορά το ποσό των 500 ευρώ για να της κάνει καισαρική. Και συνέχιζε να της το ζητάει τις 5 -6 φορές που τον επισκέφτηκε τους επόμενους μήνες, πάντα στο νοσοκομείο. Της έλεγε ότι τα χρήματα δεν ήταν για εκείνους αλλά και για άλλους γιατρούς που θα απασχολούσαν στην επέμβαση.

Εκβιασμός

Έφτασε δε στο σημείο, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η γυναίκα στους αστυνομικούς, να την εκβιάζει και να αρνείται να της δώσει εξετάσεις της, αν δεν του έδινε τα 500 ευρώ!

Πριν από μερικές μέρες, στις 7 Μαΐου, η 20χρονη αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία και να καταγγείλει τον γιατρό που επίμονα της ζητούσε το φακελάκι των 500€. Τηλεφώνησε στον γιατρό και σε ανοιχτή ακρόαση με τους αστυνομικούς εκείνος, χωρίς προφανώς να το γνωρίζει, επιβεβαίωσε ότι της ζητούσε 500 ευρώ για να την ξεγεννήσει!

Οι αστυνομικοί της έδωσαν το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα καθώς και μια ειδική συσκευή για να ηχογραφήσει τη συνομιλία της με τον γιατρό όταν θα του έδινε τα χρήματα.

Το πρωί της 11ης Μαΐου, η 20χρονη με τον σύντροφό της βρέθηκαν ξανά στο γραφείο του γιατρού. Η γυναίκα του έδωσε το φάκελο με τα προσημειωμένα 500 ευρώ κι εκείνος τα έβαλε στην τσέπη του. Αλλά φαίνεται πως δεν του ήταν αρκετά. Όπως κατέθεσε η καταγγέλλουσα, ο γυναικολόγος της ζήτησε επιπλέον 150 ευρώ!

Μόλις η γυναίκα και ο σύντροφός της βγήκαν από το γραφείο του γιατρού, μπήκαν οι αστυνομικοί, που παρακολουθούσαν διακριτικά το χώρο. Ακινητοποίησαν τον γιατρό και του ζήτησαν το… φακελάκι. Εκείνος το παρέδωσε, υποστηρίζοντας ότι του το είχε δώσει από… μόνη της η 20χρονη και δεν γνώριζε τι ποσό είχε μέσα.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook