Γυναικοκτονία στην Νίκαια: Στραγγαλισμός η αιτία θανάτου της 54χρονης – Είχε παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας ο συζυγοκτόνος

γυναικοκτονία-στην-νίκαια-στραγγαλι-1613467

Νέα στοιχεία γίνονται γνωστά σχετικά με τη γυναικοκτονία της 54χρονης στην Νίκαια από το σύζυγό της, καθώς η  εξέταση του ιατροδικαστή που έσπευσε στο σπίτι στην Νίκαια, έδειξε πως ο θάνατος προκλήθηκε από στραγγαλισμό.

Επιβεβαίωσε έτσι τις αρχικές πληροφορίες που ήθελαν την άτυχη γυναίκα να έχει βρεθεί με σημάδια στο λαιμό.

Πληροφορίες επίσης θέλουν τον 50χρονο να είναι μεθυσμένος όταν δολοφόνησε τη σύζυγό του, ωστόσο δεν έχει βρεθεί αλκοόλ στο σπίτι του.

Ο 50χρονος φέρεται να έχει βεβαρημένο παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα είχε νοσηλευτεί και στο Δαφνί.

Όταν τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα μετά το φόνο, έπαθε επιληπτική κρίση, και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία και είπε «ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί πήγαν αμέσως στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Βοσπόρου, κοντά στον Άγιο Γεώργιο, και βρήκαν την 54χρονη γυναίκα νεκρή.

Το ζευγάρι έχει και μια ανήλικη κόρη, η οποία δεν ήταν σπίτι τη στιγμή του φόνου, καθώς εδώ και 6 μήνες μένει και τη γιαγιά της.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν πως ο 50χρονης αντιμετώπιζε προβλήματα, πως έπινε και πως η αστυνομία είχε ξαναπάει σπίτι, αφού ο 50χρονος είχε επιτεθεί στη σύζυγό του.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook