Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Αναβολή στη δίκη για την αδικοχαμένη Νεκταρία

γυναικοκτονία-στην-ιεράπετρα-αναβολ-1539690

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα, η δίκη για τη γυναικοκτονία της 48χρονης Νεκταρίας Μαράκη από τον εν διαστάσει σύζυγό της, τον περασμένο Οκτώβριο στην Ιεράπετρα.

Ωστόσο ζητήθηκε αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία και δόθηκε από το δικαστήριο.

Λιγότερο από δύο λεπτά κράτησε το σκηνικό της σφαγής της 48χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών, από τον πρώην σύζυγο της, στα σκαλοπάτια της πισίνας του ξενοδοχείου όπου σχεδίαζε να πιάσει δουλειά η άτυχη γυναίκα.

Γυναικοκτονία Ιεράπετρα

Όπως αποκαλύπτεται στην ιατροδικαστική έκθεση, ο δράστης κατάφερε, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, 24 πλήξεις στο σώμα της 48χρονης. Είχε αλλάξει σελίδα στη ζωή της και είχε ξεκόψει κάθε πιθανότητα επανασύνδεσης με τον 55χρονο συζυγοκτόνο, ο οποίος το μοιραίο πρωινό την ακολούθησε μέχρι το χώρο εργασίας της. Η γυναίκα δούλευε δοκιμαστικά ως καθαρίστρια για να προσληφθεί την επόμενη σεζόν.

Είναι τραγική ειρωνεία ότι η 48χρονη Νεκταρία αντιλαμβανόμενη ότι ο πρώην σύζυγος την παρακολουθεί, είχε αποφασίσει να πάει στην Αστυνομία αμέσως μετά τη δουλειά για να υποβάλλει μήνυση. Δεν πρόλαβε όμως…

Μόλις η Νεκταρία εξήλθε από το αυτοκίνητο της, το οποίο είχε σταθμεύσει στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, ο 55χρονος την εμβόλισε με το μηχανάκι του. Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος και μαζί της έπεσαν τα γυαλιά της, ο καφές που κρατούσε και ο αναπτήρας της. Από το ζόρι της να γλιτώσει, διαισθανόμενη ότι κινδύνευε η ζωή της, σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει με το ένα παπούτσι καθώς το άλλο είχε βγει από το πόδι της. Την πρόλαβε στην εξωτερική σκάλα της πισίνας και την μαχαίρωσε αλλεπάλληλες φορές. «Είχαμε προηγούμενα…» ψέλλισε στην εργοδότρια της άτυχης γυναίκας που τον κοιτούσε αποσβολωμένη να αποχωρεί όταν ανήσυχη τον ρώτησε: «Που είναι η Νεκταρία; Τι έγινε;».

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook