Γυναικοκτονία στην Αργολίδα: Άφησε σημείωμα ο 78χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

γυναικοκτονία-στην-αργολίδα-άφησε-ση-1000334

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Αργολίδα από μια δολοφονία γυναίκας από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας άνδρας, 78 ετών στην Βερβερούδα Ερμιονίδας, τηλεφώνησε στην Αστυνομία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, χθες και ενημέρωσε πως η σύζυγός του είναι νεκρή.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας και στη συνέχεια βρήκαν και τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε κρεμαστεί προτού αυτοί φτάνουν στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η σύζυγος, 75 ετών φέρεται να έχασε την ζωή της από τα χέρια του άνδρα της ο οποίος την σκότωσε πνίγοντάς την πιθανόν με σχοινί. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε Αλτσχάιμερ.

Παρά το γεγονός πως οι σχέσεις τους φαίνεται να ήταν καλές, ο άνδρας αποφάσισε να προβεί στην αποτρόπαιη αυτή πράξη.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού,

βρήκαν αρχικά το πτώμα της γυναίκας και στη συνέχεια εντόπισαν απαγχονισμένο τον δράστη! Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο της οικογενειακής τραγωδίας βρέθηκε ένα

σημείωμα, με το οποίο ο 78χρονος φέρεται να εξηγούσε τους λόγους που αποφάσισε να αφαιρέσει τη ζωή της συζύγου του και να αυτοκτονήσει.

Στο σημείο έχει κληθεί ιατροδικαστής που θα διευκρινίσει επακριβώς πώς προκλήθηκε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας, ενώ οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από γείτονες του ζεύγους στον

οικισμό.

One thought on “Γυναικοκτονία στην Αργολίδα: Άφησε σημείωμα ο 78χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook