Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Το σπαρακτικό γράμμα της αδελφής της άτυχης Δώρας

γυναικοκτονία-στη-ρόδο-το-σπαρακτικό-1289802

Η μικρή αδελφή της αδικοχαμένης Ντόρας που έπεσε νεκρή στη Ρόδο από τις σφαίρες του πρώην συντρόφου της, αποχαιρετά την εκπαιδευτικό, με ένα σπαρακτικό γράμμα που έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ρόδος: “Αυτές οι πλεξούδες που τόσο πολύ σου άρεσαν…”

Τραγουδούν ανέμελες, με τον αέρα της Καλύμνου να τους ανακατεύει τα μαλλιά. Σε εκείνες τις οικογενειακές διακοπές, έναν χρόνο πριν από τον άδικο χαμό της, η μικρή αδελφή της Δώρας με το κινητό καταγράφει τις στιγμές.

Σήμερα, η Έφη βλέπει αυτό το βίντεο ξανά και ξανά παλεύοντας να μην φοβάται, όπως της έλεγε τότε η αδελφή της, σε αυτόν τον κόσμο τον απάνθρωπο. Και σε μια κόλλα χαρτί αποφασίζει να της γράψει δυο λόγια αποχαιρετισμού.

«Μια ζωή ήμουν προσκολλημένη πάνω σου. Δεν υπήρχε στιγμή που να σε άφηνα μόνη σου. Όπου πήγαινες ήμουν από πίσω σου και γελούσες φωνάζοντας με “κολαούζο”. Κάθε φορά που ήθελα να πάρω ένα ρούχο σου τσακωνόμασταν σαν αδερφές και εμείς. Θυμάμαι που σου έφτιαχνα τα μαλλιά κάθε φορά που ήθελες να πας κάπου. Αυτές οι πλεξούδες που τόσο πολύ σου άρεσαν…», γράφει στο γράμμα της η αδελφή της άτυχης Δώρας.

“Να ξέρεις ποτέ δε θα σου πω αντίο”

Την ώρα που συνεχίζεται η προανάκριση για την ολοκλήρωση της δικογραφίας για το έγκλημα, με τους αστυνομικούς να συγκεντρώνουν στοιχεία για το βίαιο παρελθόν του δράστη, η Έφη αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα για την μεγάλη της αδελφή και μέσω του ΑΝΤ1 να περιγράψει τη Δώρα έτσι όπως πραγματικά ήταν. Ένα κορίτσι ελεύθερο, πάντα χαμογελαστό, η ψυχή της παρέας που γέμιζε το δωμάτιο με νότες και τραγούδια.

«Μια ζωή με προστάτευες, μου έδινες συμβουλές ,ήσουν το στήριγμα μου. Ήσουν η μεγάλη μου αδερφή και αυτό τα λέει όλα. Ντόρα μου να ξέρεις ποτέ δε θα σου πω αντίο, θα υπάρχεις μέσα μου, σε κάθε βήμα μου. Ξέρω ότι θα με προστατεύεις για πάντα! Μια ζωή άλλωστε αυτό έκανες !», γράφει ακόμη στο γράμμα της.

Και συνεχίζει: «Σου είμαι ευγνώμων για ό,τι έκανες για εμένα. Όσους ανθρώπους και να έχω δίπλα μου, κανένας δεν μπορεί να καλύψει το κενό της απουσίας σου. Γιατί είσαι οικογένεια, η κολλητή μου, το σπίτι μου, η δύναμή μου!!».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook