Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Ο 50χρονος έπαθε επιληψία – Νοσηλεύεται φρουρούμενος

γυναικοκτονία-στη-νίκαια-ο-50χρονος-έπα-1613537

Δύο φορές είχαν καταλήξει στο παρελθόν στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας η 54χρονη και ο σύζυγος της από τη Νίκαια. Η άτυχη γυναίκα που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα από τον 50χρονο άνδρα της δεν είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του και έτσι εκείνος έμενε πάντα ελεύθερος.

Τα περιστατικά είχαν συμβεί το 2017 και το 2019. Μάλιστα όπως περιγράφουν και γείτονες του ζευγαριού, το ανδρόγυνο είχε συχνούς καβγάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος, φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί το 2022 στο Δαφνί.

Μάλιστα μετά τη σύλληψη του έπαθε επιληπτική κρίση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Όπως αναφέρουν άτομα που γνωρίζουν τον 50χρονο, είχε θέματα λόγω κατάχρησης αλκοόλ και στο παρελθόν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Το ζευγάρι έχει μια κόρη 12 ετών, η οποία απουσίαζε από το σπίτι την ώρα της τραγωδίας, καθώς μένει με συγγενικά πρόσωπα.

«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου»

«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου», είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος άνδρας, που κάλεσε την Άμεση Δράση στις 05:30 τα ξημερώματα. Οι αρχές διαπίστωσαν από το τηλεφώνημα ότι ο άνδρας βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, ωστόσο στο σπίτι της οδού Βοσπόρου, δεν εντοπίστηκε αλκοόλ. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην ισόγεια κατοικία, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή με σημάδια στο λαιμό της. Στο χώρο της δολοφονίας κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε από την αυτοψία, ότι ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από στραγγαλισμό. Προανάκριση για το άγριο έγκλημα διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook