Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Σε νέο χειρουργείο θα υποβληθεί ο 8χρονος γιος του ζευγαριού

γυναικοκτονία-στη-χαλκιδική-σε-νέο-χε-1697861

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 8χρονου αγοριού μετά τη γυναικοκτονία στη Χαλκιδική, καθώς οι γιατροί στο «Ιπποκράτειο» το αποσωλήνωσαν έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παίδων.

Το 8χρονο αγοράκι, γιος του ζευγαριού, που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του στη συνέχεια να αυτοκτονεί και ο ίδιος, μεταφέρθηκε στην Παιδοχειρουργική Κλινική για να συνεχίσει τη νοσηλεία του.

Υπενθυμίζεται ότι το ανήλικο παιδί που επί πέντε ώρες βρισκόταν δίπλα στους νεκρούς γονείς του, τραυματίστηκε από τα σκάγια της καραμπίνας. Βρισκόταν εδώ και μέρες σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, ενώ σήμερα οι γιατροί προχώρησαν στην αποσωλήνωσή του.

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι ο μικρός ασθενής, για τον οποίον ενδιαφέρεται όλη η Ελλάδα και οι Έλληνες δείχνουν την ευαισθησία τους, έχει ήδη αποσωληνωθεί, βγήκε από τη ΜΕΘ Παίδων και έχει έρθει στην Παιδοχειρουργική Κλινική» δήλωσε ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, Γεώργιος Τσικόπουλος.

Έτρεχε να γλιτώσει η 39χρονη – Νέα στοιχεία για το όπλο

Νέες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το όπλο του εγκλήματος. Σύμφωνα με βαλλιστικό αναλυτή που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Open, τα φυσίγγια που χρησιμοποίησε ο άντρας για να σκοτώσει τη σύζυγό του ήταν διασποράς για μεγάλα πτηνά.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο 36χρονος πυροβόλησε 4 φορές με την καραμπίνα τη σύζυγό του, η οποία έφερε τραύματα στην πλάτη, στο πρόσωπο, στον τράχηλο, στον ώμο και στη δεξιά μασχάλη.

Σύμφωνα πάντα με τα ευρήματα, η γυναίκα προσπάθησε να αμυνθεί βάζοντας τα χέρια στο πρόσωπό της, ωστόσο ο σύζυγός της την κυνήγησε μέχρι το παιδικό δωμάτιο, όπου την πυροβόλησε και πάλι, και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του 8χρονου.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook