Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Καλά νέα για τον 8ρονο – Θα προσπαθήσουν να τον αποσωληνώσουν

γυναικοκτονία-στη-χαλκιδική-καλά-νέα-1697698

Θετικά είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του 8χρονου που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του μέσα στο παιδικό του δώματιο στη Χαλκιδική.

Ο 8χρονος, που για πέντε ώρες ήταν δίπλα στους νεκρούς γονείς του, βρισκόταν εδώ και μέρες σε καταστολή στη ΜΕΘ του «Ιπποκράτειου Νοσοκομείου». Σήμερα, ωστόσο, είναι μία καλή ημέρα για το παιδί, καθώς βγήκε από την καταστολή, με την υγεία του να είναι σαφώς καλύτερη.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η ΕΡΤ οι γιατροί αναμένεται σήμερα να κάνουν προσπάθεια να τον αποσωληνώσουν.

Δυστυχώς, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το «χτύπημα» που του άφησε στην ψυχή του το φονικό θα πάρει χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως το παιδί τραυματίστηκε από τα σκάγια της καραμπίνας και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, καθώς το τραύμα στο χέρι του είναι βαθύ.

Οι γιατροί έκριναν πως ήταν πολύ νωρίς για να το ξυπνήσουν, ενώ έχουν επιστρατευθεί και παιδοψυχολόγοι για να το βοηθήσουν. Το παιδί περιφερόταν για ώρες στο σπίτι δίπλα στους γονείς του που κείτονταν νεκροί επί ώρες προτού φτάσει η γιαγιά του.

Σύμφωνα με βαλλιστικό αναλυτή που επικαλείται το OPEN, τα φυσίγγια που χρησιμοποίησε ο 36χρονος για να σκοτώσει την 39χρονη σύζυγό του ήταν διασποράς για μεγάλα πτηνά.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο 36χρονος πυροβόλησε 4 φορές με την καραμπίνα τη σύζυγό του, η οποία έφερε τραύματα στην πλάτη, στο πρόσωπο, στον τράχηλο, στον ώμο και στη δεξιά μασχάλη. Σύμφωνα πάντα με τα ευρήματα, η γυναίκα προσπάθησε να αμυνθεί βάζοντας τα χέρια στο πρόσωπό της ωστόσο ο σύζυγός της την κυνήγησε μέχρι το παιδικό δωμάτιο, όπου την πυροβόλησε ξανά, και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του 8χρονου.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook