Γυναίκα που φοβόταν τα σκυλιά υιοθέτησε σκύλο που φοβόταν τους ανθρώπους

γυναίκα-που-φοβόταν-τα-σκυλιά-υιοθέτη-1323772

Και ναι ρε παιδιά, αυτό είναι θαύμα!

Η Τερέσα Χουάνγκ, είχε ψυχικό τραύμα. Την είχαν δαγκώσει σκυλιά δύο φορές, κι από τη δεύτερη κι έπειτα, ανέπτυξε μια παθολογική φοβία για τον «καλύτερο φίλο του ανθρώπου». Αυτό που μόλις διάβασες, δεν είναι μια σπάνια ιστορία.

Ο Μπου ήταν ένας σκύλος που ζούσε σε καταφύγιο. Ένας Θεός ξέρει τι είχε περάσει πριν βρεθεί εκεί, κι έτσι είχε αναπτύξει μια έντονη φοβία για τους ανθρώπους. Αυτό που μόλις διάβασες, δεν είναι μια σπάνια ιστορία.

Είναι μια σπάνια, σπουδαία, και τόσο ζεστή ιστορία. Όταν η Τερέσα γνώρισε τον Μπου, κάτι ένιωσε. Μάλλον το ίδιο ένιωσε κι εκείνος, κι άρχισε μια φιλία που ήθελε πολύ προσεκτικά βήματα για να σφίξει. Μα ήταν η κατάλληλη γυναίκα για το κατάλληλο σκύλο.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχω σκύλο. Δεν τον αγαπώ απλώς επειδή με αγαπάει και με χρειάζεται. Τον αγαπώ γι’ αυτό που είναι, για όσα έχει περάσει, και για τη χαρά που έφερε στη ζωή μου!».

Σήμερα είναι ευτυχισμένοι οι δυο τους, χωρίς να φοβούνται φυσικά καθόλου ο ένας τον άλλο.

Κι αυτό είναι το τέλειο παράδειγμα του πώς μπορείς να ξεπεράσεις τους φόβους σου, αν βρεις τον κατάλληλο… σκύλο, στις κατάλληλες συνθήκες! Μπράβο σας! Και να ‘στε για χρόνια ακόμα φίλοι, αγαπημένοι και χαρούμενοι!

provocateur.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook