Γυναίκα «αράχνη» η πρώην σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή – Οι παγίδες σε παντρεμένους

γυναίκα-αράχνη-η-πρώην-σύντροφος-πα-1134871

Σε μια αδίστακτη «Σαλώμη», που αρέσκεται να παγιδεύει στα νύχια της παντρεμένους και, στη συνέχεια, να τους εκβιάζει ότι θα αποκαλύψει τα ερωτικά παραστρατήματά τους σε περίπτωση που δεν ικανοποιήσουν τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της, έχει μεταμορφωθεί μια πασίγνωστη πιανίστρια με πολλές διεθνείς διακρίσεις, η οποία παλαιότερα ήταν σύντροφος γνωστού τραγουδιστή.

Προκαλούν έκπληξη όσα καταγγέλλει ένα πρόσωπο το οποίο φέρεται ότι γνωρίζει πολλά για τη βιρτουόζο του πιάνου αλλά και της… απάτης! Πίσω από το αγγελικό και αθώο πρόσωπο της νεαρής γυναίκας με τις ανώτερες σπουδές στην κλασική μουσική, τις συνεργασίες της με ονομαστές ορχήστρες και τη διεθνή καριέρα που θα ζήλευαν πολλές κοπέλες της ηλικίας της, κρύβεται μια γυναίκα «αράχνη», που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να παγιδεύσει στον ιστό της ανυποψίαστους άνδρες, οι οποίοι σαγηνεύονται από τα θέλγητρά της.

Όπως αναφέρει ο άνθρωπος που γνωρίζει τη δράση της, η όμορφη σολίστ, η οποία εμφανίστηκε ως call girl στα κρεβάτια της υψηλής κοινωνίας με το ψευδώνυμο «Αφροδίτη», ήταν ενταγμένη σε κύκλωμα μαστροπείας το οποίο είχε στήσει τα ροζ δολώματά του σε γνωστή ιστοσελίδα, μέσω της οποίας εκδίδονται νεαρές γυναίκες.

Αν και η δράση του κυκλώματος αποκαλύφθηκε πριν από τρία χρόνια και τα μέλη του βρίσκονται πλέον αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη, (σ.σ.: ως σήμερα δεν έχει προσδιοριστεί η δίκη τους), η ίδια φέρεται ότι συνεχίζει το νέο «επάγγελμά» της σε πιο «κλειστό» κύκλο.

«Το χειρότερο, όμως, είναι ότι κινείται παραπλανητικά και εξαπατά πλήθος εύπορων ανδρών, από τους οποίους αντλεί μεγάλα ποσά. Πρόκειται για συστηματική απάτη» υποστηρίζει ο καταγγέλλων και προσθέτει ότι η πιανίστα συνοδός δρα οργανωμένα, βάζοντας στο στόχαστρό της κυρίως οικογενειάρχες, που είναι πιο ευάλωτοι στους εκβιασμούς έναντι οικονομικού οφέλους.proin syntrofos tragoydisti ekviasmos

«Είναι παράδειγμα επικίνδυνης γυναίκας, αλλά τα θύματά της δεν υποψιάζονται τι κρύβεται πίσω από το αγγελικό της πρόσωπο» τονίζει ο άνθρωπος που αποκάλυψε τη δράση του άγριου θηλυκού, το οποίο, εκτός από την ενασχόληση με το πιάνο και τη μεγάλη καριέρα στον χώρο της κλασικής μουσικής, φέρεται ότι έχει παράλληλα και μια σκοτεινή πλευρά, που τη θέλει να «χτίζει» καριέρα σε βρόμικα σεντόνια, σαγηνεύοντας ευκολόπιστους άνδρες με… χοντρά πορτοφόλια που της εξασφαλίζουν ότι θα διάγει μεγάλη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την εν λόγω κυρία, που στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με πασίγνωστο τραγουδιστή, και τη δράση της έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικές Αρχές, που έχουν δεχτεί καταγγελίες για τους εκβιασμούς της και ερευνούν την υπόθεση με ιδιαίτερη προσοχή.

espressonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook