Γυμναστήρια: Η επιστροφή των συνδρομών φέρνει νέο επίδομα στήριξης

γυμναστήρια-η-επιστροφή-των-συνδρομώ-1229376

Νέο επίδομα στήριξης για τα γυμναστήρια, τα οποία ήταν κλειστά επί 7 μήνες, εξετάζει η κυβέρνηση, όπως άλλωστε αποκάλυψε σε δηλώσεις του και ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα έκανε επίσης γνωστό ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, για να δοθεί επιπλέον χρηματοδότηση στα γυμναστήρια, καθώς θα αργήσουν να λάβουν χρήματα από τους πελάτες τους, λόγω των συνδρομών που έχουν παγώσει. Ωστόσο τόνισε ότι είναι νωρίς να γίνουν ανακοινώσεις και πιθανόν την ερχόμενη εβδομάδα να μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Βάσει της νομοθεσίας, τα γυμναστήρια θα πρέπει είτε να επιστρέψουν στους πελάτες τα χρήματα που έχουν προπληρώσει -και αντιστοιχούν στους μήνες που ήταν κλειστά- είτε να επεκτείνουν δωρεάν τις συνδρομές, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνουν χωρίς νέα έσοδα για καιρό.

Υπενθυμίζεται ότι τα γυμναστήρια έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα που τρέχει από το ΕΣΠΑ για επιδότηση κεφαλαίου κίνησης έως και 18.000 ευρώ. Την επόμενη εβδομάδα, οι εκπρόσωποι του κλάδου θα έχουν συνάντηση με στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης.

Πηγή:ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook