Γυμναστικός Σύλλογος «Νέαρχος»: Μια Ακαδημία στίβου και αθλητισμού για μικρούς και μεγάλους στα Χανιά

γυμναστικός-σύλλογος-νέαρχος-μια-α-1073481

Ο Γ. Σ. Χανίων «Νέαρχος» λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια στο Στάδιο Χανίων, από τον Μανώλη Κουτσουκλάκη (πρώην μέλος της Εθνικής ομάδας και 12ο στον κόσμο στα 100μ.) και με 5 ακόμη προπονητές.

Στον σύλλογο πραγματοποιούνται τμήματα όπως:
Ακαδημία Στίβου 4-12 ετών: Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι γνωρίζουν τα αθλήματα του κλασικού αθλητισμού. Τα οποία συμβάλουν στην ανάπτυξη των σωματικών δεξιοτήτων τους.
Αγωνιστικό: Όλα τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού. Τα παιδιά αναδυκνείουν τα ταλέντα τους και μαθαίνουν να βάζουν στόχους, δίπλα σε έμπειρους προπονητές.
ΤΕΦΑΑ – Σώματα Ασφαλείας: Τμήματα υποψηφίων σε σχολές, με προπόνηση που γίνεται το βράδυ, μετά τα φροντιστήρια για την επίτευξη των στόχων τους.
Παιδική Γιόγκα: Τα παιδιά βιώνουν την πρακτική της γιόγκα μέσα από στάσεις σε παιχνιώδες βαθμό. Δυναμώνουν το σώμα τους, συγκεντρώνονται, μαθαίνουν να αναπνέουν σωστά.
Fitness group: Αύξηση της μυϊκής μάζας και μείωση του σωματικού λίπους. Προπόνηση με βάρη καθώς και καρδιοαναπνευστική προπόνηση υψηλής έντασης.
Cross: Προπόνηση με πλήρη εξοπλισμό (ιμάντες, μπάρες κ.α.) για μία ολοκληρωμένη προπόνηση. Στόχος η μυϊκή τόνοση, απώλεια βάρους κ.α.
Τμήματα γονέων: Οι γονείς γεμίζουν δημιουργικά την ώρα τους καθώς περιμένουν τα παιδιά τους. Δίνοντας σωστό παράδειγμα δια της πράξης και όχι μόνο του λόγου.

«Μέσα από τον αθλητισμό τα παιδιά συναναστρέφονται με πολλά άτομα της ηλικίας τους ή και μεγαλύτερα, πράγμα που τα βοηθά να κοινωνικοποιηθούν. Στους ενήλικες από την άλλη, δημιουργείται η έννοια της παρέας…», τονίζει ο κύριος Κουτσουκλάκης και συνεχίζει…

«Είμαστε ένας νέος σύλλογος με νέους προπονητές που έχουν όρεξη, φιλοδοξίες, στόχους, αγάπη και μεράκι για τον αθλητισμό. Όραμά μας είναι η ανάπτυξη και η ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών στη χώρα μας, σε όλα τα είδη αθλητισμού.»

Διεύθυνση:  Ανδρέα Παπανδρέου 59, Χανιά, Τηλέφωνο: 6971505240

Facebook page:  https://www.facebook.com/g.s.nearxos/

Instagram:  https://instagram.com/g.s.nearhos?igshid=1nsfgw0ail84j

Website:  https://nearxos.ogibiz.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook