«Γυάλιζε» το μάτι τους! Μεγάλη νίκη για τον ΝΟΧ στο Πόλο

γυάλιζε-το-μάτι-τους-μεγάλη-νίκη-για-832340

Σε μια μεγάλη νίκη κατάφερε να φτάσει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, επικρατώντας με σκορ 8-7 του Απόλλωνα Σμύρνης. Παίζοντας με ψυχή, η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα απέδειξε ότι είναι… πολύ σκληρή για να πεθάνει, καθώς χάρη σε αυτή τη νίκη πραγματοποιεί ένα σημαντικότατο βήμα προκειμένου να αποφύγει να είναι στις θέσεις των πλέι άουτ.

Αποδείχτηκε ότι ο μεγάλος στόχος, που ήταν η κατάκτηση της νίκης κόντρα σε έναν από τους καλύτερους αντιπάλους του πρωταθλήματος, έγινε πραγματικότητα, με το μάτι των παικτών να γυαλίζει! Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES αγωνίστηκε βάσει των δυνατοτήτων του, δείχνοντας ότι άδικα έχει περιέλθει σε αυτή τη θέση και πως σίγουρα θα πρέπει να είναι ψηλότερα στην βαθμολογία.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES βρέθηκε να προηγείται με σκορ 6-4, ενώ στην επανάληψη και παρά την πίεση που άσκησε ο Απόλλων, κατάφερε να κρατήσει, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 8-7.

Μεγάλο παιχνίδι πραγματοποίησε ο Ματέι Νάστραν που σημείωσε τρία γκολ, ενώ για τον Απόλλωνα, οι Ραμίρεζ και Δερμιτζάκης, σκόραραν από δύο. Επόμενη αποστολή στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής για την κανονική περίοδο, η Βουλιαγμένη, εκτός έδρας.

Τα 8λεπτα: 4-3, 2-1, 1-2, 1-1

ΝΟΧ ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Πετρόχειλος, Νάστραν 3, Χατζηκυριακάκης, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης 2, Κατσουλάκης 1, Αγιωργούσης 1, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Λειψάκης

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 2, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 1, Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος 1, Μαυρωτάς, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 2, Γραμματικός 1, Αλαμάνος, Κουμής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook