Γρηγόρης Αρχοντάκης: Ο Βασιλάκης της AEGEAN ήρθε στα Χανιά για να περάσει τη δική του ατζέντα

γρηγόρης-αρχοντάκης-ο-βασιλάκης-της-aegean-1063207

Αιχμές σε βάρος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων κ. Ευτύχη Δαμιανάκη, για τον οποίο είπε πως δεν επιτελεί τον θεσμικό του ρόλο, εκτόξευσε κατά την διάρκεια συνέντευξης που παρεχώρησε στον SUPER FM 89.6 και στον Δημήτρη Παππά, ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Ημέρας» κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης.

Αφορμή η νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, και για το λόγο αυτό ο κ. Αρχοντάκης όπως έκανε γνωστό η παράταξη του δεν θα συμμετάσχει.

Ο κ. Αρχοντάκης είπε πως με αυτόν τον τρόπο διενέργειας των συνεδριάσεων, δεν είναι δυνατόν να γίνει διάλογος και συζήτηση για σημαντικά θέματα.

Ο κ. Αρχοντάκης, αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα του οικοπέδου της ΑΒΕΑ, για το οποίο σημείωσε πως έχει βαλτώσει, καθώς από την δημοτική αρχή η σχετική διαχείριση παραπέμπει το ζήτημα στις καλένδες.

Τόνισε πως ο Δημος Χανίων από την αρχή θα μπορούσε να κινηθεί εντελώς διαφορετικά και να μη έρθει σε ρήξη με τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου.

Για το ζήτημα και το ποσό του ΦΠΑ που φέρεται να εμφανίζεται ως χρέος προς την εφορία, με την ΔΕΔΙΣΑ, καταλόγισε ευθύνες στον προηγούμενο δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα, ενώ για τη νυν δημοτική αρχή ανέφερε ότι πρέπει να υπάρξει συμφωνία με το Υπουργείο Οικονομικών, για να κλείσει η εκκρεμότητα.

Σχετικά με την κρίση που έχει χτυπήσει την τοπική οικονομία εξαιτίας της πανδημίας είπε ότι ο δήμαρχος πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες, να κάνει τια απαραίτητες επαφές, ενώ αναφερόμενος στην παρουσία του ιδιοκτήτη της Aegean στα Χανιά, είπε ότι ήθελε να περάσει την δική του ατζέντα και από την στιγμή που συμβαίνει αυτό, ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από το να την έβαζε ο δήμος και οι φορείς της πόλης.

Zarpanews.gr

3 thoughts on “Γρηγόρης Αρχοντάκης: Ο Βασιλάκης της AEGEAN ήρθε στα Χανιά για να περάσει τη δική του ατζέντα

  1. η κα Χατζηδακη μοιραζει χρημα σε γνωστο δημοσιογραφο τηλεοπτικο, αμοιβη για κατ αποκοπη δημοσιες σχεσεις της ΔΕΥΑΧ.Τα χρηματα των καταναλωτων εγιναν μισθουλάκια κολλητων και ημετέρων. Ο κ. ΔAMIAΝΑΚΗΣ που την εχει στη δημοτικη του ομαδα, τι κανει? Εγκρίνει τετοιες λογικές?

  2. Ακούστε κύριοι συμπολίτες πως γίνονται οι δουλειές.βαζουμε έναν δημοσιογράφο με αμοιβη κατα αποκοπή σε θέση δημοσίων σχέσεων, μετά προκηρύσσουμε θέση με σύμβαση όπου βάζουμε ως σημαντικό κριτήριο την προϋπηρεσία.και ποιος έχει προϋπηρεσία; Μα αυτός που βάλαμε πριν…
    Αλλά και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι μάλλον ανεχονται να πιάνονται…..
    ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ;
    Κυριε ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ….

  3. ΚΥΡΙΕ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι είναι βλάκες; Τι κολπα είναι αυτά; Για χρήμα των Χανιωτων δε μιλάμε από τους λογαριασμούς;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook