Γρηγόρης Αρχοντάκης: Είτε κερδίσω είτε χάσω θα είμαι στο Δημοτικό Συμβούλιο

γρηγόρης-αρχοντάκης-είτε-κερδίσω-είτ-839602

Για συνένωση δυνάμεων, σε ότι αφορά στην συνεργασία του συνδυασμού του, με εκείνο της κας Νάνσυς Αγγελάκη, έκανε λόγο μιλώντας στον SUPER FM 89.6 και στον Δημήτρη Παππά ο επικεφαλής του νέου συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης.

Ο κ. Αρχοντάκης είπε πως, η συγκεκριμένη συνεργασία προέκυψε μετά την διαπίστωση οτι οι δύο παρατάξεις έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, όπως οι κοινές προγραμματικές θέσεις, αλλά και το ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η κα Αγγελάκη δεν έχουν δεσμεύσεις.

Ο επικεφαλής του νέου συνδυασμού, «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Ημέρας», αρχικά απάντησε για όσα του καταλογίζονται πως εγκατέλειψε τα δημοτικά πράγματα, μετά την ήττα του από τον Μανώλη Σκουλάκη, σημειώνοντας πως «δεν εγκατέλειψα καμιά παράταξη, αλλά κάποια στιγμή, που τα επαγγελματικά που ήταν σε δύσκολο σημείο, όπως όλοι οι επαγγελματίες εκείνης της περιόδου, έκανα αυτή την επιλογή να ασχοληθώ με τα δικά μου ζητήματα.»

Ο κ. Αρχοντάκης ξεκαθάρισε πως είτε κερδίσει, είτε χάσει στις επόμενες εκλογές θα βρίσκεται στο δήμο καθ όλη την διάρκεια της θητείας του.

Σε ότι αφορά τον νέο νόμο του Κλεισθένη, τον χαρακτήρισε ως μια μεγάλη ανατροπή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, και εξαρτάται από τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο, στο πως θα αντιληφθούν τις τομές του Κλεισθένη και από πως θα τις εφαρμόσουν. Τόνισε επίσης πως η μεγάλη ανατροπή του νέου νόμου είναι το ότι για να υλοποιηθεί οτιδήποτε θα πρέπει να υπάρχουν μεγάλες συναινέσεις.

Επεσήμανε πως ο ίδιος είναι υπέρ των συναινέσεων προκειμένου τα διάφορα θέματα που θα έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο να έχουν μια ευρύτερη αποδοχή.

Αναφερόμενος στα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει κατά την άποψη του ένας υποψήφιος, ο κ. Αρχοντάκης είπε ότι πως δεν θα πρέπει να δεσμεύσεις, να έχει μια αξιοπρεπή πορεία είτε στον αυτοδιοικητικό ή τον επαγγελματικό του χώρο.

Σχετικά με την κατάσταση στην Παλιά Πόλη των Χανίων ο κ. Αρχοντάκης επισήμαινε με νόημα πως ο κανονισμός που έχει ψηφιστεί είναι προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά χρειάζεται κάποιες τροποποιήσεις.

Για τα Ι.Χ. τέλος είπε πως δεν έχουν θέση στην Παλιά Πόλη τονίζοντας πως σε ότι αφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα η θέση του είναι ξεκάθαρη.

Zarpanews.gr

One thought on “Γρηγόρης Αρχοντάκης: Είτε κερδίσω είτε χάσω θα είμαι στο Δημοτικό Συμβούλιο

  1. Ναι οκ εχουμε να θυμηθουμε κατι από την θητεια στη Νομαρχια Χανιων γιανα ξαναψηφισουμε τον ιδιο ανθρωπο στο Δημο?Ερωτω εγω ο απλος πολιτης!!!!!!!!χαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook