Γρήγορη τυρόπιτα στην τοστιέρα με 3 μόνο υλικά

γρήγορη-τυρόπιτα-στην-τοστιέρα-με-3-μόν-1697736

Ο χρόνος είναι χρήμα κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είναι πολλές οι φορές που δεν προλαβαίνεις να μαγειρέψεις το φαγητό της επόμενης ημέρας με τις ταχύτητες που εργάζεσαι και που παράλληλα προσπαθείς να χωρέσεις τις υποχρεώσεις της ημέρας. Οπότε όταν βρίσκουμε εύκολες κι εύχρηστες συνταγές με απλά υλικά τις περισσότερες φορές τις υλοποιούμε.

Μια πανεύκολη και νόστιμη συνταγή που θα λατρέψουν τα παιδιά σου είναι αυτή η τυρόπιτα του chef Δημήτρη Μιχαηλίδη με 3 μόνο υλικά και που φτιάχνεται σε τοστιέρα. Ναι καλά διάβασες σε μια τοστιέρα. Τα υλικά αυτής της συνταγής όλες μας τα έχουμε στην κουζίνα μας και αν τα μικρά σου ή ο καλός σου έχουν μια λιγούρα, κάνε αυτήν την πεντανόστιμη και πάναπλη συνταγή. Μπορείς να την συνοδεύσεις με μια δροσερή σαλάτα από τοματίνια με pesto και balsamico.

Συστατικά

60 γρ. αλεύρι

1 μεσαίο αυγό

250 γρ. φέτα

Εκτέλεση

Ρίχνουμε σε ένα μπολ το αλεύρι και το αυγό. Προσθέτουμε την φέτα, θρυμματίζοντας την με τα χέρια μας.

Ανακατεύουμε τα υλικά με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν μια μπαλίτσα.

Την τοποθετούμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί και διπλώνουμε όλες τις άκρες ώστε να καληφθεί απο κάθε πλευρά.

Ψήνουμε σε προθερμασμένη τοστιέρα για περίπου 15′ με το αντικολλητικό χαρτί και για άλλα 5′ χωρίς. Εναλλακτικά μπορούμε να ψήσουμε την τυρόπιτα και σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά με ελάχιστο ελαιόλαδο και καπάκι μέχρι να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές.

 

theissue.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook