Γρεβενά: Γυμναστής σε σχολείο ο 59χρονος μητροκτόνος – Σταμάτησε πριν από οκτώ χρόνια

γρεβενά-γυμναστής-σε-σχολείο-ο-59χρονος-1338911

Για έναν άνθρωπο που είχε ψυχολογικά προβλήματα, δημιουργούσε συχνά προβλήματα και είχε εργασθεί ως γυμναστής… σε σχολείο, κάνουν λόγω οι κάτοικοι στο χωριό Κοσμάτι Γρεβενών, περιγράφοντας τον 59χρονο που βίασε και σκότωσε την μητέρα του.

Ο 59χρονος μητροκτόνος από τα Γρεβενά, πριν το 1993, -σύμφωνα με πληροφορίες- εργαζόταν ως γυμναστής σε σχολείο. Καταδικάζεται για την δολοφονία της γιαγιάς του και παραμένει στην φυλακή για 7 με 10 χρόνια.

Όταν αποφυλακίστηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 59χρονος δουλεύει και πάλι σε σχολείο ως γυμναστής. Σταμάτησε μάλιστα να εργάζεται ως γυμναστής σε σχολείο πριν από μόλις περίπου οκτώ χρόνια, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό το γιατί. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, στο παρελθόν του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών ως επιδειξίας.

Ο 59χρονος είχε μια αδερφή η οποία είχε πεθάνει, ενώ είναι διαζευγμένος με μια κόρη την οποία οι κάτοικοι στο Κοσμάτι δεν την έχουν δει ποτέ.

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών. Μέχρι στιγμής δεν έχει ομολογήσει, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι δεν θέλει δικηγόρο. «Θα υπερασπιστώ μόνος μου τον εαυτό μου» φέρεται να είπε.

Δείτε βίντεο:

«Είχε ειδοποιηθεί αρκετές φορές η αστυνομία»

Για έναν άνθρωπο που δημιουργούσε συχνά προβλήματα και μπαινόβγαινε σε ψυχιατρικές δομές, κάνουν λόγο οι κάτοικοι του χωριού. «Το Πάσχα του 1993 είχε σκοτώσει τη γιαγιά του. Είχε μπει φυλακή και βγήκε μετά από χρόνια. Στο χωριό μας έμενε τα τελευταία πέντε με έξι χρόνια μαζί με την μητέρα του», λέει στο newsit.gr κάτοικος του χωρίου.

Και προσθέτει: «Τον θυμόμουν από την αναπαράσταση του εγκλήματος το 1993. Από την ημέρα που είχε επιστρέψει το χωρίο δεν είχε δημιουργήσει κάποιο επεισόδιο με την μητέρα του. Αντιθέτως είχε προκαλέσει το φόβο σε αρκετούς κατοίκους, καθώς τους χτυπούσε τις πόρτες τους και τους ενοχλούσε.

Είχε ειδοποιηθεί αρκετές φορές η αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον οδηγούσαν στον εισαγγελέα ο οποίος διέταζε την εισαγωγή του σε ψυχιατρική κλινική. Έμπαινε για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο και στη συνέχεια έβγαινε. Η τελευταία φορά που νοσηλεύτηκε ήταν τον περασμένο Αύγουστο όπου παρέμεινε στην κλινική για 10 ημέρες».

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook