Greek Summer Lovers: Πώς περνάνε διάσημα ζευγάρια το καλοκαίρι τους

greek-summer-lovers-πώς-περνάνε-διάσημα-ζευγάρια-το-κα-1509898

Πολλά ζευγάρια της εγχώριας σόου μπιζ βρίσκονται εδώ και καιρό σε διακοπές και απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες του φετινού καλοκαιριού, πριν επανέλθουν στη βάση τους.

Μαζί με τους αγαπημένους τους, φρόντισαν να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους για τη δύσκολη και απαιτητική σεζόν που έρχεται και μάλιστα κοινοποίησαν τρυφερές στιγμές από τις διακοπές τους.

Έλληνες από τον χώρο του θεάματος – και όχι μόνο – έζησαν στιγμές ξεγνοιασιάς και κάποιοι από αυτούς επέλεξαν τα ελληνικά νησιά για να απολαύσουν τον ελληνικό ήλιο και τα γαλάζια νερά, ενώ άλλοι έζησαν ξεχωριστές εμπειρίες απαθανατίζοντας το τροπικό τοπίο.

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν πλέον τον έρωτά τους χωρίς να κρύβονται, ενώ οι κοινές αναρτήσεις και οι δημόσιες εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα είναι πολλές. Όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για έναν έρωτα μεγάλο και μια σχέση δυνατή.

Σύμφωνα με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, ο ηθοποιός ήταν αυτός που τη διεκδίκησε δυναμικά ήδη από την πρώτη τους επαφή στο εξοχικό του κοινού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο. Η Δέσποινα Βανδή, αν και είχε κολακευτεί πολύ από το ενδιαφέρον του, δεν ενέδωσε αμέσως, καθώς χρειαζόταν χρόνο για να αφεθεί και εκείνος επέμεινε χωρίς πίεση, αλλά με σεβασμό.

Το διάσημο ζευγάρι για φέτος αποφάσισε να απολαύσει το καλοκαίρι του στην Πάρο, όπου και γνωρίστηκε. Ο Βασίλης Μπισμπίκης με αφορμή μάλιστα τη γιορτή της Δέσποινας Βανδή δημοσίευσε ένα κοινό στιγμιότυπο τους από το νησί αφήνοντας στη λεζάντα την τρυφερή φράση «Χρόνια πολλά ψυχή μου».

Ευγενία Σαμάρα – Γιάννης Ποιμενίδης

Σε τροπικά νησιά της Αφρικής απολαμβάνουν τον Αύγουστο ο Γιάννης Ποιμενίδης με την Ευγενία Σαμαρά.

Η ηθοποιός δημοσιεύει πολύ συχνά εικόνες στο Instagram, όπου απαθανατίζει μαγικά, εξωτικά τοπία, τιρκουάζ νερά και το χαμόγελο που σε κάθε φωτογραφία της αποκαλύπτει την απόλυτη ευτυχία. Στον προσωπικό της λογαριασμό ακολουθούν αναρτήσεις από μέρη όπως η Ζανζιβάρη, το νησί Nakoupenda, το νησί Mnemba και άλλους εξωτικούς προορισμούς.

Η «Στέλλα» του «Σασμού» δεν κρύβει την αγάπη της για τα ταξίδια, για τα τοπία που αντικρίζει, για τη θάλασσα αλλά και για τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 7 χρόνια και γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του σίριαλ «Εκδρομή».

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πέρασαν τον φετινό δεκαπενταύγουστο στην Κρήτη, όπου και ξεκίνησαν τις διακοπές τους, μετά τη δημόσια αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένουν να υποδεχτούν σε λίγους μήνες. Το ζευγάρι θα αποκτήσει ένα αγόρι και η Ιωάννα Τούνη ακόμη δεν μπορεί να το πιστέψει, καθώς δήλωνε σίγουρη πως κυοφορεί κορίτσι.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω της κοινής τους φίλης Δήμητρας Αλεξανδράκη και έκτοτε με αναρτήσεις τους στα social media φροντίζουν να γνωστοποιούν τον έρωτα τους. Αν και τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό ήθελαν τη σχέση του ζευγαριού να περνά από 40 κύματα, πλέον δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και έτοιμοι να καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδί.

Γιώργος Καράβας – Ραφαέλα Ψαρρού

Λίγο πριν επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ο Γιώργος Καράβας και η σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού, απολαμβάνουν τις διακοπές τους μαζί με τα παιδιά τους, κάνοντας ένα πέρασμα από τις Κυκλάδες.

Μετά την κυκλοφορία του νέου trailer για το GNTM 5 ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος φέτος ανέλαβε ρόλο κριτή στο reality, φροντίζει να απολαύσει οικογενειακές στιγμές, λίγο καιρό πριν το show του Star βγει στον τηλεοπτικό αέρα.

Το αγαπημένο ζευγάρι με αναρτήσεις του στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους βίντεο και φωτογραφίες από τις διακοπές τους στα νησιά του Αιγαίου. Οι δυο τους δημοσίευσαν είκονες από τη Σίφνο, τον Πολύαιγο, τη Μήλο και από τη Μύκονο.

Ο Γιώργος Καράβας με τη Ραφαέλα Ψαρρού γνωρίστηκαν πριν από 11 χρόνια και παντρεύτηκαν έναν μόλις χρόνο μετά τη γνωριμία τους «Είχε έρθει για ποτό σε ένα μαγαζί, με είδε και μου έδωσε την κάρτα του. Μου είπε “Είσαι πολύ όμορφη κι άμα θέλεις πάρε με τηλέφωνο να σε γνωρίσω”». Μάλιστα όπως έχουν δηλώσει ο έρωτας τους υπήρξε κεραυνοβόλος και γρήγορα έφερε τα δύο τους παιδιά.

Σπύρος Μαρτίκας – Βρισήιδα Ανδριώτου

Διακοπές στη Μύκονο κάνουν η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα , περίπου έναν μήνα μετά την ολοκλήρωση του φετινού «Survivor», στο οποίο γνωρίστηκαν.

Οι πρώην παίκτες του ριάλιτι ζουν τον έρωτά τους, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους σε διάφορα νησιά. Αφού επισκέφθηκαν την Πάρο για λίγες μέρες, χαλάρωσαν στη Χαλκιδική και συνέχεια στη Μύκονο.

Οι δυο τους από τότε που τελείωσε το Survivor είναι αχώριστοι και δείχνουν διαρκώς την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, με αναρτήσεις τους στο Instagram, ενώ από τον Σεπτέμβριο θα συγκατοικήσουν.

Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά

Τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές ως παντρεμένοι απολαμβάνουν o Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούνιο στο Κορωπί και ο γάμος είχε άρωμα Κρήτης, αφού ο γαμπρός δεν αποχωρίστηκε το σαρίκι του και είχαν διπλή χαρά, καθώς βάφτισαν και τον γιο τους Αχιλλέα – Κωνσταντίνο.

Ο τηλεοπτικός Αστέρης από τη σειρά «Σασμός» εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα από τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς, πηγαίνοντας με τη σύζυγό του στην παραλία, όπως έκανε γνωστό μέσα από το προφίλ του στα social media.

Το ζευγάρι είναι μαζί 3,5 χρόνια και προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να δημοσιοποιεί λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής.

«Δεν χρειάζεται να πούμε για την γνωριμία μας. Με τη Γεωργία είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Η ζωή μας είναι ωραία χωρίς να την περιγράψουμε προς τα έξω. Είναι επιχειρηματίας» είχε δηλώσει ο Ορφέας Αυγουστίδης για την γνωριμία με την αγαπημένη του.

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος βρίσκονται εδώ και καιρό σε καλοκαιρινές διακοπές, ενώ η ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Όπως κάθε χρόνο το ζευγάρι επισκέπτεται τη μαγευτική Κρήτη. Άλλωστε αυτός είναι και ο τόπος καταγωγής του συζύγου της και σεφ, Λευτέρη Σουλτάτου. Φέτος όμως, το ζευγάρι επέκτεινε τις διακοπές του και σε άλλα μέρη, μιας και ξεκίνησαν το καλοκαίρι τους από το εξωτερικό.

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε με τον σύζυγο της αλλά και την κόρη της στη Βαρκελώνη. Αργότερα, αφού επέστρεψαν στην Ελλάδα συνέχισαν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά. Η ηθοποιός γνωστοποίησε πως βρίσκεται στις Κυκλάδες μέσα από φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Σε συνέχεια των εξορμήσεων του το ζευγάρι επισκέφθηκε τη Μύκονο, όπου και γιόρτασαν με την καλή τους φίλη Αθηνά Οικονομάκου τα γενέθλια του συζύγου της Φίλιππου Μιχόπουλου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη πριν από αρκετά χρόνια. Τότε και οι δυο τους ήταν παντρεμένοι και η γνωριμία τους περιορίστηκε σε φιλικό επίπεδο. Όπως και οι δύο έχουν αποκαλύψει ο έρωτάς τους προέκυψε τυχαία, ενώ την πρώτη κίνηση, την έκανε η Βάσω Λασκαράκη.

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι δυο τους είναι αρκετά ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους.

Το ζευγάρι απόλαυσε τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα πάνω σε ένα σκάφος στη θάλασσα κάποιου νησιού. Η Καίτη Γαρμπή ξέφυγε με τον σύζυγό της από την καλοκαιρινή της περιοδεία, στην οποία βρίσκεται μαζί και ο γιος της Δημήτρης Σχοινάς, που κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τραγουδιού.

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς παραμένουν παντρεμένοι εδώ και 25 χρόνια και πριν λίγο καιρό γιόρτασε την επέτειό του, οπότε και μοιράστηκε την ευτυχία του με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τα social media.

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ελεονώρα Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Κεφαλονιά και στην Πάρο. Την Πάρο την επιλέγει η παρουσιάστρια κάθε χρόνο τόσο για να περάσει μέρος των διακοπών της, όσο και για να ασχοληθεί με το αγαπημένο της σπορ, το windsurf.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω των αδερφών του συζύγου της, οι οποίες όπως έχει εξομολογηθεί προσπαθούσαν να της κάνουν «κονέ». Σταδιακά, ο έρωτας προέκυψε στο ζευγάρι και έφερε και την μονάκριβη κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα σε μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, περνούν μοναδικές στιγμές στις διακοπές τους και φροντίζουν να αναρτούν φωτογραφίες στο Instagram, μοιράζοντας τη χαρά τους με τους ακολούθους τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην Αντίπαρο όπου γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του Στράτου Τζώρτζογλου, ο οποίος έκλεισε τα 57. Τις τελευταίες ημέρες οι δυο τους απολαμβάνουν τη συνέχεια των διακοπών τους στο Ηράκλειο της Κρήτης λίγο πριν επιστρέψουν στη βάση τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Όπως έχουν αποκαλύψει γνωρίστηκαν τυχαία και ο έρωτας υπήρξε κεραυνοβόλος. Η πρόταση γάμου έγινε στην παραλία της Κρήτης, όπου ο Ζορμπάς χόρεψε το συρτάκι και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2019. Μάλιστα σε τελευταίες συνεντεύξεις τους έχουν αποκαλύψει την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδί, μεγαλώνοντας την οικογένειά τους.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook