«Greek statistics» στο CNN; Διεθνής πανωλεθρία Μητσοτάκη με ξένη δημοσιογράφο | Video

greek-statistics-στο-cnn-διεθνής-πανωλεθρία-μητσοτά-1332611

Στις «δαγκάνες» της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας έπεσε γι’ ακόμα μια φορά ο Έλληνας πρωθυπουργός που επιμένει να δίνει συνεντεύξεις σε ξένα ΜΜΕ παρότι δεν είναι εξοικειωμένος με την αντιμετώπιση… της αλήθειας!

Η δημοσιογράφος στάθηκε στην απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στους πολίτες άνω των 60 ετών, ρωτώντας τον πρωθυπουργό αν άργησε να πάρει τη σχετική απόφαση..

«Οι 9/10 θανάτους από κορονοϊό είναι άνω των 60 ετών. 7/10 διασωληνωμένοι είναι άνω των 60 ετών. 8/10 διασωληνωμένοι είναι ανεμβολίαστοι. Γιατί αργήσατε να πάρετε αυτή την απόφαση; Θα μπορούσατε να την πάρετε νωρίτερα;» ανέφερε η Κριστιάν Αμανπούρ.

Απαντώντας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε μεταξύ άλλων: «Τα στατιστικά δεν είναι διαφορετικά σε σχέση με αυτά που βλέπετε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Έχουμε πανδημία των ανεμβολίαστων. Αν μιλήσετε με οποιονδήποτε συνάδελφό μου θα σας πει ότι οι ανεμβολίαστοι είναι αυτοί που καταλήγουν σε ΜΕΘ και δυστυχώς πεθαίνουν».

Ωστόσο η Κριστιάν Αμανπούρ επανήλθε και δεν άφησε ασχολίαστη την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πώς τα πάει η χώρα μας σε σχέση με άλλες χώρες. Η δημοσιογράφος ήταν αρκετά προετοιμασμένη και έδειξε ένα γράφημα στο οποίο η Ελλάδα ήταν ουραγός στους εμβολιασμούς μεταξύ πέντε χωρών

 Θέλω να δείξω ένα γράφημα γιατί είπατε ότι τα στατιστικά σας είναι παρόμοια με τους γείτονές σας στην Ευρώπη. Δε ξέρω τι εννοείτε με γείτονες αλλά στην Πορτογαλία το 81,6% είναι πλήρως εμβολιασμένο. Με αυτά τα λόγια η Κριστιάν Αμανπούρ εξέθεσε τον Κ. Μητσοτακη ενώ συμπλήρωσε ότι καταλαβαίνει γιατί ο Έλληνας πρωθυπουργός χρειάστηκε να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό στους άνω των 60 ετών.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook