Γουίλ Σμιθ: Η αστυνομία ήταν έτοιμη να τον συλλάβει μετά το χαστούκι – Τι αποκαλύπτει παραγωγός των Όσκαρ

γουίλ-σμιθ-η-αστυνομία-ήταν-έτοιμη-να-τ-1411214

Έτοιμη ήταν η αστυνομία του Λος Άντζελες να συλλάβει τον Γουίλ Σμιθ αμέσως μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ στη σκηνή των Όσκαρ, την Κυριακή το βράδυ, αλλά δεν το έκανε έπειτα από αίτημα του κωμικού.

Αυτό αποκαλύπτει ο παραγωγός των Όσκαρ Γουίλ Πάκερ σε ένα προδημοσιευμένο βίντεο από συνέντευξή του στο Good Morning America. Όπως προσθέτει η αστυνομία είπε στον Ροκ ότι θα συνόδευαν τον Σμιθ εκτός της αίθουσας και θα  προχωρούσαν στη σύλληψή του για ξυλοδαρμό.

“Θα πάμε να τον πιάσουμε, είμαστε έτοιμοι να τον πιάσουμε αμέσως!” είπαν οι αστυνομικοί στον Ροκ, σύμφωνα με τον Πάκερ. “Μπορείς να κάνεις μήνυση. Μπορούμε να τον συλλάβουμε”.

Ο Πάκερ υποστήριξε ότι ο Ροκ αγνόησε παντελώς τους αστυνομικούς, αλλά ο παραγωγός τον ενθάρρυνε να τους ακούσει πριν λάβει την απόφασή του. “Ανέφεραν τις επιλογές και καθώς μιλούσαν, ο Κρις τις αγνόησε. Είπε “όχι, είμαι εντάξει” και “όχι, όχι, όχι”.

Τελικά ο Ροκ δεν έκανε μήνυση, ωστόσο η αστυνομία σε δήλωσή της ανέφερε πως “εάν το εμπλεκόμενο μέρος επιθυμεί αστυνομική αναφορά σε μεταγενέστερη ημερομηνία, το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες θα είναι διαθέσιμο για να ολοκληρώσει μια ερευνητική έκθεση”. Ωστόσο ο Σμιθ θα αντιμετωπίσει «πειθαρχικές διαδικασίες» με αρμοδίους των Όσκαρ, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αναστολή, αποβολή ή άλλες κυρώσεις.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook