Gorilla Glue challenge: Η πρόκληση που έχει στείλει δύο ανθρώπους στο νοσοκομείο

gorilla-glue-challenge-η-πρόκληση-που-έχει-στείλει-δύο-αν-1177706

Εκείνη δεν είχε λακ για τα μαλλιά και σκέφτηκε να τα φτιάξει βάζοντας κόλλα. Και έγινε το viral των ημερών, αν και έμελλε να το πληρώσει φριχτά.

Ένας άντρας από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ δεν πίστεψε ωστόσο στα δεινά της Tessica Brown, γνωστής πια ως «το κορίτσι του Gorilla Glue».

O 37χρονος Len Martin έκρινε ως ανοησίες αυτά που τράβηξε το κορίτσι και είπε να δοκιμάσει κι εκείνος την τύχη του. Και κατέληξε στα επείγοντα, όταν εφάρμοσε την πανίσχυρη κόλλα στα χείλη του.

Αυτό που ήθελε να αποδείξει ο Martin ήταν πως η υπόθεση της Brown «δεν ήταν τόσο σοβαρή όσο ήθελε να μας κάνει να πιστέψουμε», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού σταθμού WNBN.

«Νόμιζα πως έκανε πλάκα, δεν πίστεψα πως ήταν τόσο σοβαρό», είπε ο άντρας στον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο επίδοξος ράπερ κινηματογράφησε μάλιστα την άτυπη πρόκληση. Έβαλε κόλλα σε ένα ποτήρι και το κόλλησε στα χείλη του. «Πίστεψα πως θα μπορούσες να το γλείψεις και να ξεκολλήσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν δούλεψε».

Κατέληξε στα επείγοντα, όπου το ποτήρι αφαιρέθηκε χειρουργικά. «Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε. Ας το σταματήσουμε τώρα αυτό. Είναι πολύ επιβλαβές», λέει πια σε όλους.

Οι περιπέτειες του Martin έρχονται μετά τα πάνδεινα που πέρασε η Brown, επίσης από τη Λουιζιάνα, όταν είπε να χρησιμοποιήσει την κόλλα ως λακ.

Αφού δοκίμασε πολλά και διάφορα, κατέληξε στο νοσοκομείο. Και σε πλαστικό χειρουργό της Καλιφόρνια κατόπιν, για τέτοια ζημιά μιλάμε…

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook