Google Maps: Αυτές είναι οι λειτουργίες του που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη

google-maps-αυτές-είναι-οι-λειτουργίες-του-που-θ-1009078

Το Google Maps είναι στις μέρες μας η πιο διαδεδομένη εφαρμογή πλοήγησης, την οποία χρησιμοποιούμε καθημερινά. Όμως η εφαρμογή της Google, έχει κάποιες λειτουργίες που κάνει τη χρήση της ακόμη πιο απαραίτητη.

Δείτε την κίνηση στους δρόμους

Το πιο χρήσιμο εργαλείο του Google Maps είναι η ενημέρωση που δίνει για την κίνηση που έχουν οι δρόμοι. Η εφαρμογή δείχνει με χρώματα μέσα στον χάρτη όπου υπάρχει αυξημένη κίνηση και ποιους δρόμους να αποφύγετε.

Μέσω του Google Maps υπάρχει η δυνατότητα να σημειώσετε στον χάρτη, το μέρος που έχετε παρκάρει το όχημα σας.

Λειτουργία Hands – Free

Η εφαρμογή πλοήγησης της Google προκειμένου οι οδηγοί να μην την χρησιμοποιούν την ώρα που οδηγούν και κινδυνέψουν να τρακάρουν, διαθέτει λειτουργία φωνητικών εντολών. Αρκεί να «μιλήσετε» στην εφαρμογή και να τις πείτε τσε ποια οδό θέλετε να πάτε.

Δείτε τι καταστήματα υπάρχουν γύρω σας

Μέσω του Google Maps μπορεί να δείτε αναλυτικά τι καταστήματα υπάρχουν τριγύρω. Από περίπτερα και βενζινάδικα, μέχρι καφετέριες και σούπερ μάρκετ.

Δείτε πόσο κόσμο έχουν τα καταστήματα που θέλετε να επισκεφθείτε

Η εφαρμογή όχι μόνο μπορεί να σας δείξει τι καταστήματα υπάρχουν στην περιοχή σας, αλλά και πόσο κόσμο έχουν μέσα, για να ξέρετε πόση ώρα θα περιμένετε στην ώρα.

Αποθηκεύστε και ονομάστε τα αγαπημένα σου μέρη

Στο Google Maps μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας μέρη, ώστε να ξέρετε που βρίσκονται, ενώ μπορείτε να τα ονομάσετε και όπως επιθυμείτε.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook