Goody’s και Everest κάνουν μόνο take away και delivery λόγω κορονοϊού

goodys-και-everest-κάνουν-μόνο-take-away-και-delivery-λόγω-κορον-1012485

Με τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση εναρμονίζονται Goody’s Burger House και Everest, εξυπηρετώντας μόνο παραγγελίες take away & delivery.

Αναλυτικά αναφέρουν:

Με σεβασμό και υπευθυνότητα ανταποκρινόμαστε άμεσα στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και ενημερώνουμε ότι από το Σάββατο 14/3/2020 τα καταστήματα Goody’s Burger House θα λειτουργούν για να εξυπηρετήσουν κανονικά παραγγελίες take away & delivery.

Μπορείτε να παραγγείλετε μέσω του goodysdelivery.gr, goodysappή τηλεφωνικά στο 18365.

Για εμάς, η προάσπιση της υγείας και η ασφάλεια των εργαζομένων, καταναλωτών και συνεργατών μας αποτελεί πρωταρχικό μέλημα. Για τον λόγο αυτό έχουμε προχωρήσει από την πρώτη στιγμή στην εκπόνηση ολοκληρωμένου Πλάνου Πρόληψης και Διαχείρισης, το οποίο εφαρμόζουμε αυστηρά σε όλο το δίκτυο της αλυσίδας.

Επίσης από το Σάββατο 14/3/2020 τα καταστήματα everest θα λειτουργούν κανονικά, εξυπηρετώντας παραγγελίες takeaway&delivery.

Μπορείτε να παραγγείλετε μέσω του everest.gr (οι μέρες/ώρες λειτουργίας διαφοροποιούνται ανά κατάστημα).

Για εμάς στα everest, η ευαισθητοποίηση και η πρόληψη αποτελούν τα πιο ισχυρά μέσα προστασίας, για αυτό εφαρμόζουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και των πελατών μας, πάντα σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook