Γονείς βάζουν ντετέκτιβ να παρακολουθούν τα ανήλικα παιδιά τους

γονείς-βάζουν-ντετέκτιβ-να-παρακολου-1558272

Με τόσα που ακούμε και βιώνουμε καθημερινά στα σχολεία της χώρας, αναφορικά με την παραβατικότητα των ανηλίκων και τα κρούσματα βίας, εύλογα δημιουργείται ανησυχία στους γονείς, που τρέμουν μήπως κάποια μέρα τα παιδιά τους βρεθούν στη θέση του θύματος ή του θύτη. Γι’ αυτό, όταν παρατηρούν αλλαγή συμπεριφοράς, δεν είναι λίγοι αυτοί που πλέον προσφεύγουν σε ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να τσεκάρουν τις συμπεριφορές τους!

Μητέρα 14χρονης που πίστευε ότι μπορεί να κινδυνεύει το παιδί της δήλωσε στην ΕΡΤ: «Ηθελα να δω το παιδί μου με ποιους κάνει παρέα. Στο Δημοτικό όταν πάει ένα παιδί είναι αλλιώς, γνωρίζεις τους γονείς από πιο κοντά. Στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο είναι λίγο τα πράγματα απρόσωπα. Αποφάσισα να βάλω έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορώ εγώ να δω τι γίνεται με το παιδί μου».

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, Στράτο Γεωργαντίδη, οι περισσότερες υποθέσεις που φτάνουν στο γραφείο του αφορούν έρευνα κυρίως ανήλικων παιδιών. «Ερχονται γονείς και μας ζητούν την παρακολούθηση των παιδιών τους. Να δούμε τις δραστηριότητές τους, το περιβάλλον τους, τους ανθρώπους που συναντούν» ανέφερε στην ΕΡΤ ο ντετέκτιβ.

Μετά από έγγραφη συγκατάθεση των γονιών τους τα περισσότερα παιδιά που παρακολουθούνται είναι ηλικίας από 12 έως 16 ετών. Αιτία για αυτό το δραστικό μέτρο, όπως αποκαλύπτει ο ιδιωτικός ερευνητής, είναι η ξαφνική αλλαγή στην συμπεριφορά των εφήβων.

ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook