Γονείς για πρώτη φορά Έφη Αχτσιόγλου και Δημήτρης Τζανακόπουλος

γονείς-για-πρώτη-φορά-έφη-αχτσιόγλου-κ-1254834

Η πρώην Υπουργός Εργασίας και τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ εισήχθη τα ξημερώματα της Δευτέρας σε μαιευτήριο της Αθήνας, όπου και λίγες ώρες μετά γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Έφη Αχτσιόγλου και Δημήτρης Τζανακόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ αναμένεται τις επόμενες μέρες να πάρουν εξιτήριο από το μαιευτήριο και να επιστρέψουν στο σπίτι τους… τρεις.

Οι δύο βουλευτές έχουν επιλέξει από την πρώτη στιγμή να κρατήσουν τη σχέση τους και την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε μία από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους πριν από λίγο καιρό, η πρώην Υπουργός Εργασίας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και με φουσκωμένη κοιλίτσα και ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είχαν στείλει μήνυμα κατά του νόμου της υποχρεωτικής συνεπιμέλειας με κοινή φωτογραφία τους έξω από το Βουλή, την οποία είχαν ανεβάσει και οι δύο στα social media.

Πριν 11 μόλις μέρες, η Έφη Αχτσιόγλου βρέθηκε σε Φεστιβάλ της Νεολαίας και δημοσίευσε φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά, σχολιάζοντας πως «λίγες μέρες έμειναν»…

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook