GNTM spoiler: Οι τέσσερις παίκτες που θα επιστρέψουν στο σπίτι και αυτός που θα αποχωρήσει

gntm-spoiler-οι-τέσσερις-παίκτες-που-θα-επιστρέψ-1135860

Οι διαγωνιζόμενοι του GNTM είναι πλέον οκτώ. Αυτός ο αριθμός πρόκειται να αλλάξει στο επεισόδιο της Δευτέρας αφού θα επιστρέψουν τέσσερις παίκτες!

Η διαφορά φέτος είναι ότι οι παίκτες που θα μπουν ξανά στο παιχνίδι, είναι περισσότεροι από τις προηγούμενες δύο χρονιές.

Επίσης, οι παίκτες δεν θα επιλεχθούν μέσω ψηφοφορίας από τα μοντέλα του διαγωνισμού, αλλά θα συνδεθούμε με το Λονδίνο και θα τους διαλέξει ο του head of scouting του Elite London, Joel Bough.

Σύμφωνα με την εκπομπή Φωλιά των Κου Κου οι δύο παίκτες που σίγουρα δεν θα μπουν, θα είναι ο Παναγιώτης Πέτσας και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Τα spoilers πάντως, που κυκλοφορούν, αναφέρουν πως οι 4 παλιοί παίκτες που θα επιστρέψουν θα είναι οι: Ξένια, Παρασκευή, Ηρακλής και Εμμάνουελ.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε και μία επαγγελματική φωτογράφιση με έμπνευση από την Ασία και τους μυθικούς πολεμιστές της. Τα επίδοξα top models καλούνται να ποζάρουν στον αέρα και να αναπαραστήσουν -ανά ζευγάρια- μια σκηνή ασιατικής πάλης.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Σήφη να είναι ο παίκτης με την πιο αδύναμη προσπάθεια και εκείνος που θα αποχωρήσει από το GNTM 3.

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook