GNTM Spoiler: Αυτή είναι η τελική τριάδα – Πότε αποχωρούν μητέρα και κόρη

gntm-spoiler-αυτή-είναι-η-τελική-τριάδα-πότε-απ-1557422

Το GNTM 5 φτάνει στο τέλος του σε δύο εβδομάδες και γίνεται αγώνας δρόμου για τις διαρροές που θα δώσουν έξτρα πληροφορίες σχετικά με τον μεγάλο τελικό. Όπως όλα δείχνουν τώρα βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη φάση του διαγωνισμού μόδας του Star.

Οι δοκιμασίες της επόμενης εβδομάδας θα στείλουν δύο ακόμη μοντέλα στο σπίτι τους, ανάμεσα στα οποία θα είναι και η Μικαέλα. Την οποία μέχρι τώρα εκθειάζει η Βίκυ Καγιά για τις φωτογραφίες που καταφέρνει και φέρνει στο πλατό.

Θα δούμε μητέρα και κόρη να αποχωρίζονται, κάτι που έχουν σχολιάσει ποικιλοτρόπως οι χρήστες των social media. Καθώς έχουν παραξενευτεί από το γεγονός πως η κοπέλα αν και ενήλικη δεν έχει καταφέρει να απογαλακτιστεί ακόμη από τη μητέρα της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε στην τελική πεντάδα να φτάνουν σύμφωνα με τα Spoiler, η Μαρίτα Κατζητζιώτη, η Μάρα Μάρλη, η Αλεξία Τράικο, η Κότυ Γουγούση και Βικτώρια Μυροφορίδου.

Και θα φτάσουμε στην τελευταία εβδομάδα κατά την οποία θα διαμορφωθεί η τελική τριάδα που θα αποτελείται από την Αλεξία Τράικο, τη Μαρίτα Καθιτζιώτη και τη Βικτώρια Μυροφορίδου. Οπότε θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές με την αποχώρηση ιδιαίτερα της Κότυ που θεωρείτο φαβορί από την πρώτη στιγμή και μέχρι τώρα έχει δώσει πολύ δυνατές λήψεις στις δοκιμασίες.

Όπως βλέπουμε και η Μάρα Μάρλη θα αποχωρήσει πριν από την τριάδα. Οι τρεις κοπέλες που θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό στις 23 Δεκεμβρίου έχουν περάσει από όλα τα στάδια κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Ακόμη κι από το bottom πολλές φορές.

Έτσι για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται στο GNTM πως η μεγάλη προσπάθεια και η θέληση στο τέλος ανταμείβονται, αφού για άλλη μια χρονιά φτάνουν στον τελικό όσες το θέλουν περισσότερο κι έχουν παρουσιάσει εξέλιξη σε όσα έχουν μάθει.

Το Star, κάνοντας ένα διάλειμμα λίγων ημερών για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα συνεχίσει το πρόγραμμά του με την έναρξη των auditions του MasterChef 2023, φιλοδοξώντας να κερδίσει περισσότερη τηλεθέαση. Αφού το GNTM 5 σίγουρα δεν το κατάφερε φέτος.

Το τρέιλερ της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου:

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook