GNΤΜ: Ποιο κορίτσι αποχώρησε και τι συνέβη ανάμεσα στις παίκτριες;

gnτμ-ποιο-κορίτσι-αποχώρησε-και-τι-συνέ-782010

Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις και ίντριγκες, με τα κορίτσια να φωτογραφίζονται ως άντρες της δεκαετίας του ’20. Ποιο κορίτσι δεν κατάφερε να μείνει στο σπίτι του GNTM;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM τα κορίτσια κλήθηκαν να φωτογραφηθούν ως άντρες τις δεκαετίας του ’20, την εποχή της ποτοαπαγόρευσης στην Αμερική. Τα περισσότερα κορίτσια τα πήγαν πάρα πολύ καλά, ωστόσο, καθώς οδεύουμε προς τον τελικό, οι κριτές κρίνουν ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια.

Το styling της φωτογράφισης ήταν πάρα πολύ ωραίο, ενώ τα μοντέλα είχαν «παρέα» κατά τη διάρκεια του set, αφού φωτογραφήθηκαν μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου και την Κατερίνα Καραβάτου. Στο μεταξύ, ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, η Εύη Ιωαννίδου είχε ένα μικρό ξέσπασμα και έβαλε τα κλάματα, αλλά με τη βοήθεια της Ειρήνης Ερμίδου και της Εβελίνας Σκίτσκο επανήλθε γρήγορα.

Εν τέλει, στις καλύτερες φωτογραφίες ήταν η Ειρήνη Καζαριάν και η Μαριάννα Παινέση, με τη δεύτερη να παίρνει τελικά πρώτη την φωτογραφία της! Τα κορίτσια που δεν τα κατάφεραν να αποδώσουν τόσο καλά όσο χρειαζόταν, ήταν η Άννα Αμανατίδου και η Άννα Τσακουρίδου. Οι κριτές αποφάσισαν πως έπρεπε να φύγει η Τσακουρίδου, η οποία αποχώρησε, στην ουσία, για δεύτερη φορά, αφού ήταν από τα κορίτσια που ξαναμπήκαν στο σπίτι του GNTM.

Στο μεταξύ, περιμένοντας την κρίση των τεσσάρων κριτών του GNTM για το ποια θα αποχωρήσει, τα κορίτσια περίμεναν στο δωμάτιο και ξεκίνησαν να μιλάνε για το ποιες τα πήγαν καλά στην φωτογράφιση και ποιες είναι οι… ευνοημένες των κριτών, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας έντονος καβγάς ανάμεσα στην Έλντα Λάσκα και στην Εβελίνα Σκίτσκο, με την πρώτη να αποκαλεί τη δεύτερη «σιγανό ποταμάκι» και «χαμηλοβλεπούσα»!

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως παρατηρείται μια συμπάθεια ανάμεσα στην Εύη Ιωαννίδου, την Εβελίνα Σκίτσκο και την Ειρήνη Ερμίδου. Όταν η Εύη έκλαψε στη φωτογράφιση, της συμπαραστάθηκαν αυτά τα δύο κορίτσια, και όταν η Εβελίνα έτρεξε στις τουαλέτες ξεσπώντας σε κλάματα, η Εύη και η Ειρήνη πήγαν κοντά της. Τα κορίτσια βρίσκονται πια στην τελική ευθεία και φαίνεται πως όσο μειώνονται, τόσο πιο πολύ πιέζονται.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook