GNTM: Η μεγάλη ανατροπή στη διαδικασία αποχώρησης – Όχι ένα αλλά δύο κορίτσια έδιωξαν οι κριτές!

gntm-η-μεγάλη-ανατροπή-στη-διαδικασία-απο-965713

Οι top9 του GNTM έχουν διανύσει ήδη το μεγαλύτερο μέρος του διαγωνισμού μόδας και ήρθε η στιγμή οι ειδικοί να αξιολογήσουν την πορεία τους σχετικά με τη φυσική κατάσταση και τη διατροφή τους.

Η διατροφολόγος και ο προσωπικός γυμναστής των κοριτσιών επέστρεψαν για να ελέγξουν, για μία ακόμα φορά, την πρόοδο των μοντέλων στην έως τώρα παραμονή τους στο σπίτι του GNTM.

Ένα διαφημιστικό βίντεο γεμάτο λάμψη και αισθησιασμό αποτέλεσε την πρόκληση της δοκιμασίας αποχώρησης, που θα ακολουθούσε. Με τον πελάτη να παρευρίσκεται στα γυρίσματα, το κάθε κορίτσι του GNTM έπρεπε να επιστρατεύσει όλη τη γοητεία και να σαγηνεύσει τις κάμερες ενώ προωθούσε ένα πολυτελές λάδι σώματος.

Το αβαντάζ της Μαρίας, της έδωσε μια ακόμα ευκαιρία να κινηθεί στρατηγικά. Η πλειονότητα των κοριτσιών δυσκολεύτηκε να δώσει το αποτέλεσμα που οι κριτές περίμεναν από τις εννέα καλύτερες του GNTM.

Στο πλατό, οι κριτές ήταν πολύ απογοητευμένοι από τις επιδόσεις των κοριτσιών και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα μεγάλο δίλημμα. Τελικά, αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσουν από το GNTM η Κωνσταντίνα Φλώρου και η Πόπη Γαλετσά.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook