GNTM: Η μεγάλη αλλαγή πριν τον τελικό – Η ανακοίνωση που αιφνιδίασε τους πάντες

gntm-η-μεγάλη-αλλαγή-πριν-τον-τελικό-η-αν-1586984

Στην τελική ευθεία για τον τελικό του ριάλιτι μοντέλων βρίσκεται το Star με τους τηλεθεατές να περιμένουν πώς και πώς να δουν ποιες θα είναι οι φιναλίστ. Όμως σήμερα όπως έγινε γνωστό δεν θα δούμε νέο επεισόδιο από το ριάλιτι!

Σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα του Star θα προβάλει στις 21:00 την ξένη ταινία «Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ»!

Θα υπάρξει μία μεγάλη αλλαγή λίγες μέρες πριν τον τελικό!

Το νέο επεισόδιο του GNTM 5 θα προβληθεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 21:00.

«Η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου του επόμενου Top Model της Ελλάδας συνεχίζεται! Συντονιστείτε στον 5ο, ανατρεπτικό κύκλο του #GNTMgr, τη Δεύτερα 12/12 και την Παρασκευή 16/12, στις 21:00», ανέφερε η ανακοίνωση στο Instagram για το νέο ραντεβού των τηλεθεατών με το GNTM δίχως να δίνει κάποια εξήγηση ο σταθμός star για αυτή την αλλαγή!

Έτσι, λοιπόν, τα επόμενα τελευταία επεισόδια του GNTM θα μεταδοθούν τις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Παρασκευή 16/12
  • Δευτέρα 19/12
  • Τρίτη 20/12
  • Παρασκευή 23/12 – Τελικός

Μια ανάσα πριν την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας του φετινού κύκλου, η εφημερίδα Espresso δημοσιεύει όλα τα στοιχεία για τον τελικό.

Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, για τη νίκη θα παλέψουν το φαβορί Αλεξία Τράικο, η plus size Μαρίτα Καθιτζιώτη και η Βικτώρια Μυροφορίδου.

Δύο 24ωρα πριν απ’ τα Χριστούγεννα και πιο αργά από κάθε άλλη χρονιά, το φορμάτ θα ολοκληρώσει την πορεία του και θα ανανεώσει το ραντεβού του για την επόμενη σεζόν, για τον Οκτώβριο του 2023.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook