GNTM: Γκρίζο το μέλλον του στο STAR – Τι σκέφτεται η παραγωγή

gntm-γκρίζο-το-μέλλον-του-στο-star-τι-σκέφτε-1528607

Αβέβαιο είναι το μέλλον του «GNTM» στο STAR καθώς, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (30/10), οι ιθύνοντες του καναλιού εξετάζουν να μην συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, εφόσον ο πέμπτος κύκλος που προβάλλεται αυτή την περίοδο, δεν έχει φέρει τα προσδοκώμενα ποσοστά τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στο «OPEN Weekend», προβληματισμός επικρατεί στους ιθύνοντες του STAR γιατί το «GNTM 5», αν και άρχισε δυναμικά την τηλεοπτική πορεία του, δεν έχει ανάλογη συνέχεια. Μάλιστα, τα ποσοστά στο δυναμικό κοινό, το οποίο είναι και αυτό που έκανε viral το ριάλιτι μόδας στο παρελθόν, είναι εξαιρετικά χαμηλά.

Άλλωστε, απέναντι από το «GNTM 5» που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, μεταδίδονται σειρές που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όπως ο «Σασμός» στον ALPHA, η «Γη της ελιάς» στο MEGA και οι «Παγιδευμένοι» στον ΑΝΤ1.

Μπαίνει στον πάγο για την επόμενη σεζόν απ’ ό,τι φαίνεται

Η παραγωγή του «GNTM» σκεφτόταν να μην συνεχιστεί το ριάλιτι μοντέλων και αυτή τη σεζόν, αλλά προχώρησε σε ριζικές αλλαγές τόσο στο concept όσο και στην κριτική επιτροπή. Έτσι, στον τωρινό κύκλο συμμετέχουν μόνο γυναίκες κάθε ηλικίας και κρίνονται κυρίως από τη Βίκυ Καγιά, που επέστρεψε στο σόου, τον Τάσο Σωφρονίου και τον Γιώργο Καράβα.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το OPEN, οι αλλαγές αυτές δεν φαίνεται να αποδίδουν και όλα δείχνουν πως το «GNTM» δεν θα έχει και έκτο κύκλο στο STAR – τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν. Οριστική απόφαση, βέβαια, δεν έχει ακόμα ληφθεί, με τον σταθμό να εμμένει στο πλάνο του στο οποίο δεν περιλαμβάνεται η μυθοπλασία.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook