GNTM: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε μετά την δοκιμασία «Sex and the City»

gntm-αυτό-είναι-το-μοντέλο-που-αποχώρησε-μ-1551643

Στο κέντρο της Αθήνας για τις ανάγκες της μεγάλης δοκιμασίας μεταφέρθηκαν οι διαγωνιζόμενες του GNTM, στο επεισόδιο της Τρίτης, 25 Οκτωβρίου, στον διαγωνισμό μοντέλων.

Βίκυ Καγιά, Mary Vitinaros και Χρήστος Μπίρμπας υποδέχτηκαν τα επίδοξα μοντέλα και τους ανακοίνωσαν το κόνσεπτ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την σειρά «Sex and the City».

Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να είναι στιλάτες, χαρούμενες, δυναμικές και σικ όσο θα φωτογραφίζονται για την καμπάνια γνωστής διεθνούς εταιρείας ρούχων, αλλά και να φέρουν… το Μανχάταν στην Αθήνα.

Κάποιες από τις… λήψεις ήταν εξαιρετικές. Κάποιες άλλες όμως δεν ήταν και τόσο καλές με αποτέλεσμα να στοιχήσουν στις διαγωνιζόμενες.

Στις bottom 2 βρέθηκαν η Τζούλια και η Δέσποινα που είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες. Ειδικά η πόζα της Τζούλιας σχολιάστηκε αρκετά αρνητικά από τους κριτές, καθώς ήταν εντελώς εκτός κόνσεπτ, όπως ανέφεραν

Στο τέλος εκείνη που έμεινε ήταν η Δέσποινα με την Τζούλια να αποχωρεί αλλά να δηλώνει πως θα ξαναγυρίσει στις επιστροφές του ριάλιτι.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook