GNTM: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε – Η τελική 7άδα του διαγωνισμού

gntm-αυτό-είναι-το-μοντέλο-που-αποχώρησε-1581295

Με την αποχώρηση ακόμη ενός μοντέλου ολοκληρώθηκε το επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM.

Τα 8 επίδοξα μοντέλα ταξίδεψαν στην Μύκονο, με το concept της φωτογράφισης να είναι να αναδείξουν το flair των 50s, ποζάροντας στον φακό με δημιουργίες του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή, Βασίλη Ζούλια. Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα κορίτσια στάθηκαν απέναντι από τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα για να μάθουν πως τα πήγαν.

Τα δυο μοντέλα με τις χειρότερες προσπάθειες ήταν Μάρα και τη Γεωργιάννα. Οι προσπάθειες τους ήταν πολύ κοντά κι έτσι το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Τελικά η κοπέλα που πέρασε στην τελική 7αδα ήταν η Μάρα, με την Γεωργιάννα να αποχωρεί από το GNTM.

«Μου φαίνεται περίεργο, γιατί όντως πίστευα σε εμένα. Είχα βάλει στόχο την 5αδα. Μετά από εκεί θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη», δήλωσε μετά την ανακοίνωση της απόφασης η Γεωργιάννα, τονίζοντας πως η Αλεξία Τ. θα είναι η επόμενη που θα βάλουν στο στόχαστρο η Μύρια με την παρέα της. «Ουσιαστικά για να μείνει το σπίτι με τις δυνατές παίκτριες πρέπει να φύγει και η Αλεξία και η Κότυ δεν μας τα λέει καλά τελευταία» είπε η Βικτώρια.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook